Speciaal voor jou een unieke aanbieding

 

Schrijf je nu in voor de 28-daagse Eetbui-Vrij Leven Experience en…. 
krijg €400,- korting als jij meedoet aan mijn onderzoek,
zodat ik kan aantonen dat mijn Eetbui-Vrij Leven methode werkt.

Waarom €400,- korting?
Ik wil ervaringen vastleggen van cliënten die meedoen.
Daarom vraag ik je bij aanvang en na afloop van de 28-daagse anoniem
anoniem een vragenlijst in de vullen. Doe jij mee met mijn testgroep??
Dan krijg jij €400,- korting.

Ervaar hoe het is om Eetbui-Vrij te leven

Ben je echt helemaal klaar met jouw obsessie met eten (of niet eten), en wil je een leven creëren zonder eetbuien? Dan is het tijd voor iets nieuws. Je hebt tenslotte al zo ongeveer alles geprobeerd, toch? 
Verschillende diëten, sporten, coaches, en toch lukt het je maar niet om ‘normaal te eten en te leven‘. Als je doet wat je altijd hebt gedaan, zul je krijgen wat je altijd hebt gehad.

Dus… Sta je ervoor open om eens iets heel anders te doen en denk je regelmatig…

w

– Ik wil rust in mijn hoofd! –

…. omdat je de hele dag door denkt aan wat je wel en wat je niet mag eten?

Of…..

w

– Waarom kan ik er nou niet "eentje" nemen? –

…. omdat je als een junkie continue op zoek bent naar meer?

Of…..

w

– Ik zie er niet uit! –

…. als je weer vol zelfkritiek een blik in de spiegel werpt en denkt: morgen ga ik echt op dieet! (waarna je besluit om dan nu nog voor de laatste keer een eetbui te hebben en een filmpje te kijken, want je voelt je zo depri en tenslotte ga je vanaf morgen nooooit meer snoepen.)

Als je je herkent in 1 van de punten hierboven, dan ga je deze 28-daagse Experience echt fantastisch vinden!

HET KAN OOK ANDERS…..
Stel je voor dat jij 28 dagen dit ervaart…..

– Ik heb rust in mijn hoofd… –

– Ik ben blij met mezelf en ik voel me goed in mijn lijf. Mijn leven draait niet meer om afvallen. Ik vind het stoppen met emotie-eten en het loslaten van mijn continue obsessie met eten belangrijker dan gewichtsverlies. Ik vind nu genieten van mijn leven belangrijker dan wat dan ook. –

– Ik kan eten zonder dat ik eetbuien heb, maak bewust gezonde keuzes en… Ik sta niet meer stiekem te snoepen in de keuken, zodat anderen niet weten hoeveel ik eet. Ik kan genieten zonder schuldgevoel; als ik zin heb in iets lekkers dan neem ik er 1-tje, zonder dat ik doorsla. –

Kun je het je voorstellen? Dat je kunt eten zonder dat je continu in gevecht bent met jezelf? Dat je doet wat goed voor je is en dat je eet om jezelf te voeden. Niet om jezelf te vullen?

Het is onvoorstelbaar hè? En toch is het mogelijk. Jij kunt ervaren hoe dat is door nu mee te doen met de 28-daagse Eetbui-Vrij Leven Experience!

Wat ga je leren tijdens deze 28 dagen?

Waarom gaat dit je wel helpen?

Ik ben niet een één of andere eetbui-guru die zelf geen ervaring heeft met eetbuien. Ik ben in de psychologie van emotie-eten gedoken, omdat ik vanaf mijn 11e dagelijks last had van eetbuien.

De afgelopen 15 jaar heb ik continu gewerkt aan het vinden van een oplossing die mij permanent van mijn eetbuien af kon helpen. Ik heb echt alles geprobeerd om mijn eetbuien onder de controle te krijgen. Je kent het wel, toch? Calorieën tellen, een personal trainer huren, accupunctuur, naar de psycholoog, noem maar op. Ik heb dingen getest die absoluut niet voor mij werkten en dingen gevonden die waanzinnige eye-openers waren.

Ik heb een Masters in psychologie, orthomoleculaire voeding gestudeerd en heb uiteindelijk een multi-disciplinaire methode ontwikkeld waarmee ik nu al jaren Eetbui-Vrij leef.  

Wat is ervoor nodig om Eetbui-Vrij te leven?

Ik ben ervan overtuigd dat 80% van een Eetbui-Vrij Leven wordt bepaald door wat je denkt en voelt en maar 20% wordt beïnvloed door wat je eet. Dit is ook precies de reden dat diëten niet blijvend werken. Als je niet verandert hoe je brein werkt en hoe je met emoties omgaat, dan zul je altijd weer terugvallen.

Daarom leer je tijdens de 28-daagse Eetbui-Vrij Leven Experience niet alleen hoe jij normaal kunt eten, maar ook wat de onderliggende oorzaak van je eetbuien is en hoe je die kunt oplossen.

Je krijgt elke week toegang tot een nieuwe module in je online leeromgeving, waar je video’s vindt die jouw alle kennis geven die nodig is om te leven volgens de Eetbui-Vrij Leven Methode. Daardoor weet je precies wat de verschillende redenen zijn dat jij eetbuien hebt (want het zijn er namelijk meer). Daarnaast krijg je van mij ook opdrachten en oefeningen om je brein te trainen, tips voor supplementen en voeding die de chemie van je brein beïnvloeden zodat je van je verslaving af komt. Ook is er ruimte om al je vragen te stellen tijdens de wekelijkse V&A-sessies.

In 4 stappen Eetbui-Vrij Leven

Module 1: Eetbui-Vrij Denken

Gaat over het creëren van Eetbui-Vrij Denken – je leert hoe je je brein kunt herprogrammeren en we starten meteen met het nemen van de juiste voedingsmiddelen en supplementen om de chemische processen in je lijf te optimaliseren. 

Module 2 - Eetbui-Vrij Voelen

Module 2 gaat over Eetbui-Vrij Voelen – je leert hoe jij kunt omgaan met lastige situaties en hoe jij je stemming zelf kunt beïnvloeden. Daarnaast leer je wat je kunt eten om je energie en vitaliteit te optimaliseren.

Module 3 - Eetbui-Vrij Eten

Voeden in plaats van vullen is cruciaal als je Eetbui-Vrij wilt leven. Wat je eet, beïnvloedt namelijk hoe je je voelt én hoe je denkt. Ja, dat lees je goed.. Wat je eet, beïnvloedt hoe je denkt! Voeding zorgt namelijk voor chemische reacties in je brein en de juiste voeding helpt eetbuien voorkomen.

Module 4 - Eetbui-Vrij Leven

Module 4 gaat over Eetbui-Vrij Leven – je leert hoe je stapje voor stapje steeds meer kunt genieten van jezelf, van eten en van je leven. Want zeg nou eerlijk: je bent vandaag toch niet opgestaan om de hele dag met eten (of niet eten) bezig te zijn?

Dit 28-daagse online programma bestaat uit:

Wekelijkse online masterclasses in je eigen online leeromgeving

Tijdens deze online videolessen leer ik je belangrijke strategieën die je helpen om een Eetbui-Vrij Leven te creëren. We hebben het over de fysiologie en de chemie in je brein, de invloed op gevoelens bij emotie-eten en duiken op een dieper niveau in de voedingsleer zodat je weet wat je kunt eten om eetbuien te voorkomen. 

Oefeningen en opdrachten

Het programma is progressief opgebouwd zo dat je stapsgewijs jezelf aanleert om nieuwe gedachten te creëren, anders te gaan voelen, en nieuwe gewoontes programmeert. Elke week krijg je nieuwe oefeningen die voortborduren op wat je in de vorige modules hebt geleerd.

Meditaties en visualisaties

Niks geen zweverig gedoe maar juist op een pure wetenschappelijke manier aan je brein werken. Ik leg je uit waarom meditatie zo ongelooflijk belangrijk is en op welke manier dit je brein zo veranderd je jouw eetbuien onder controle krijgt. Je krijgt van mij elke dag een nieuwe meditatie die je helpt je brein te trainen.

Delen en helen

Normale’ mensen zeggen vaak dat ze snappen hoe het is om last te hebben van emotie-eten, maar echt begrijpen doen ze het niet. Je zult merken hoe fijn het is om in contact te zijn met mensen die dat wel begrijpen. Daarom is de community een fantastische plek om je worstelingen met emotie-eten te delen en je successen te vieren.

l

Een progressief eetbui-vrij eten plan

Je krijgt van mij geen eetregels en wat mij betreft mag je alles eten wat je lekker vindt. Het eetbui-vrij eten plan gaat over de extra’s die je kunt nemen om de balans in je lichaam te herstellen.
Het plan is progressief en optioneel; Je krijgt elke week een paar nieuwe tips en adviezen waar je mee kunt experimenteren zodat je kunt onderzoeken wat het met je doet. 

Recepten en boodschappenlijstjes

Voor mijzelf geldt altijd: Hoe makkelijker hoe beter. Vertel mij wat ik precies moet doen en wanneer en maak het zo makkelijk mogelijk. Ik wil er niet te veel over na moeten denken. Heb jij dat ook? Dan zijn deze recepten en boodschappenlijstjes ideaal voor je.

En twee super waardevollen bonussen 

Bonus 1: Toegang tot de Lief Zijn Voor Mezelf Intensive
(t.w.v. €99,-)

Je krijgt 1 maand toegang tot de Lief Zijn Voor Mezelf Intensive. Tijdens deze Intensive krijg je 4 weken lang van maandag t/m vrijdag elke ochtend om 6 uur een SMS met een opdracht en een meditatie oefening, zodat je de hele dag gefocust kunt werken aan een Eetbui-Vrij Leven. De oefeningen duren 15 minuten zodat je deze kunt doen voordat je aan je dag begint.

En.. Als stok achter de deur een Whatsapp support groepGedrag is super besmettelijk. Wij laten ons namelijk in zowel goed als slecht gedrag beïnvloeden door anderen. Het idee van de Whatsapp support groep is dat jij je door anderen laat inspireren om goed voor jezelf te zorgen, en dat je daarbij zelf ook een bron van inspiratie bent.

w
Bonus 1: Toegang tot de Lief Zijn Voor Mezelf Sisterhood
(t.w.v. €17,50,-)

Je krijgt 1 maand toegang tot de Lief Zijn Voor Mezelf Sisterhood community. In deze community heb je toegang to videolessen, artikelen, oefeningen en opdrachten.

Daarnaast krijg je elke week een V&A video in je online leeromgeving

Loop je ergens tegen aan, heb je een vraag, of heb je even een steuntje in de rug nodig? Stel je vraag dan in community. Elke woensdag plaats ik nieuwe video’s waarin ik alle vragen die in de community worden gesteld beantwoord. 

De 28-daagse Eetbui-Vrij Leven Experience is voor jou als jij….

Wilt ervaren hoe het is om niet meer continu met eten (of niet eten) bezig te zijn!

Schrijf je nu in!

Heb jij zin om 2020 op een hele andere manier te beginnen? Zonder strenge diëten, die je nog geen maand volhoudt, en wel met balans en liefde voor jezelf? Dan is het 28-daagse Intensieve Eetbui-Vrij Leven Experiment precies wat je nodig hebt.

Tijdens dit 28-daagse online programma krijg jij:
Z

Elke week toegang tot online masterclasses  waarin ik je leer wat jij kunt doen om eetbui-vrij te leven.

Z

Opdrachten en oefeningen  waarmee je nieuwe gewoontes en gedachten traint.

Z

Een uitgewerkt stappenplan waarmee je op een progressieve manier je gedrag aanpast. 

Z

Meditaties en visualisaties  die je helpen de structuur van je te veranderen.

Z

Delen en helen  met de andere deelnemers in een besloten online leeromgeving.

Z

Een Opbouwend eetbui-vrij eten plan  zodat je voeding niet als vulling maar als medicijn gebruikt.

Z

Recepten en boodschappenlijstjes  zodat goed voor jezelf zorgen makkelijk wordt.

En als bonus…
Z

Elke ochtend een SMS van mij – Rose – met een focus opdracht en een meditatie oefening.

Z

Elke week een V&A video  zodat je al je vragen kunt stellen.

Z

Whatsapp support groep  zodat je een stok achter de deur hebt.

Online Programma

28-daagse intensieve Eetbui-Vrij Leven Experrience

Progressief online programma bestaande uit:

✔ Wekelijkse video lessen
✔ Opdrachten, oefeningen
✔ Een uitgewerkt stappenplan

Mediaties en meditaties
Opbouwend Eetbui-Vrij Eten plan
Recepten en boodschappenlijstjes

En als bonus 

✔ Wekelijkse V&A-sessies

✔ Dagelijkse opdrachten en meditaties via SMS

✔ Whatsapp support groep

Nu geen €447,50
maar slechts €47,50