Bestaat dat? Een geneesmiddel dat voor elke aandoening werkt, dus universeel is, en toch individueel afgestemd is, dus voor je eigen specifieke probleem? Een geneesmiddel dat overal beschikbaar is, vrij van rechten, helemaal gratis, zonder enige bijwerking en ook nog eens geweldig werkzaam? Ja, dat bestaat!

Wat is de essentie van genezing?

In mijn zoektocht naar de essentie van genezing kwam ik op het spoor van dit universele geneesmiddel. Zo maakten de proeven van Masaru Emoto onweerlegbaar duidelijk dat intenties (gedachten en emoties) de kwaliteit van water kunnen beïnvloeden, zowel ten kwade als ten goede. Als je water dus kunt beïnvloeden, dan is het een kleine stap om je te realiseren dat je je eigen lichaam (en dat van anderen!) ook kunt beïnvloeden, omdat ons lichaam voor zo’n 70% uit water bestaat.

Een andere inspirator was de Engelse arts en onderzoeker Peter Chappell, die van ziektebeelden een homeopathisch geneesmiddel maakte, en ook muziekstukken energetisch afstemde op diverse ziektebeelden. Ik heb hem destijds gevraagd hoe hij van een ziektebeeld een homeopathisch geneesmiddel maakte, want het principe ken ik wel, maar dan van planten of mineralen of zelfs dierlijke producten. Die kun je schuddend verdunnen en zo potentiëren. Hij weigerde echter om mij zijn methode te onthullen, beroepsgeheim!

Leven vanuit je essentie

In die tijd was ik bezig met het ontwikkelen van de Scheppingstherapie, een therapie die uitgaat van universele scheppingsprincipes om je eigen werkelijkheid, en dus ook je gezondheid, te creëren, met behulp van het bewust sturen van je gedachten, je gevoelens en je daden. Ik nodigde mijn patiënten uit om eerst hun eigen, meest verheven en goddelijke versie van zichzelf te visualiseren. Een beeld vervuld van liefde, levensvreugde, wijsheid, kracht, acceptatie en balans. Een beeld dat je onweerstaanbaar doortrok met een diepe vreugde en dankbaarheid. Wanneer je dit doet, zie je dat het hele lichaam zich volkomen ontspant en voel je onmiddellijk de diepe vrede in je hart, een goddelijke rust. Het is een vorm van jezelf resetten, zoals je oorspronkelijk bedoeld bent. Door dit dagelijks enkele minuten te oefenen leer je deze kant van jezelf steeds beter kennen en neemt de positieve invloed hiervan op je leven sterk toe. Door deze intentie bewust binnen te brengen in alle gedachten en handelingen die je doet, ontstaat er een genezende tendens, niet alleen in jou, maar ook bij je omgeving!

Van therapie naar medicijn

Toen kreeg ik in een nacht een soort visioen. Ik kreeg van het Licht een oproep om deze intense visualisatie in te stralen in water, gedurende enkele minuten. Dat kan gewoon een flesje kraanwater zijn. Hierdoor neemt het je intentie op: onvoorwaardelijke liefde, levensvreugde, acceptatie, zegening en dankbaarheid. Door telkens verspreid op de dag een slokje van dit water te nemen, wordt het lichaam eraan herinnert wie je ten diepste bent, wat een krachtige, genezende invloed op je heeft. Het immuunsysteem krijgt hierdoor een enorme stimulans, normaal aanwezige stressfactoren hebben geen enkele invloed meer op je.

Het geheim van genezing

Dit is dus het geheim van elke genezing: je komt weer bij je eigen goddelijke essentie, bij je eigen vreugde. Meer hoef je als arts of therapeut niet te doen: je hoeft alleen maar iemand bij zichzelf te brengen, d.w.z. bij zijn eigen essentie. Dan krijg je het besef waarom je hier op aarde bent gekomen: puur en alleen om te delen wie jij werkelijk bent: vertrouwen, liefde, blijdschap, dankbaarheid.

Oefen dus zelf in het maken van UniMed en geef het door aan ieder die gezondheid wil ervaren, zonder tussenkomst van ingewikkelde therapieën of kostbare en potentieel schadelijke medicijnen.

En geloof je hier niet in? Doe het dan nog steeds! Je flesje water zorgt er namelijk voor dat je de hele dag door een reminder hebt van de intentie die je die ochtend voor jezelf hebt gezet! 

Albert Jansen, arts

 

Albert Jansen is auteur van de bestseller Ziek Beter Best waarin hij lezers leert hoe ze via de scheppingstherapie vanuit liefde hun eigen leven kunnen creëren. Daarnaast is hij ook mijn vader 😉 en heeft hij mij altijd gesteund in het volgen van mijn droom.

Put it into practice:

Zorg dat je een flesje water hebt (Kies een flesje dat je makkelijk de hele dag bij je kunt dragen. plastic mag maar ik heb een voorkeur voor een glazen fles.)

Hou de fles in je handen en start met je te focussen op je ademhaling. Voel waar je je ademhaling het meest bewust bent in je lichaam.

Na een paar minuten begin je voor jezelf te benoemen wie jij wilt zijn, wat je wilt ervaren, welke kwaliteiten je wilt hebben. 

Stel jezelf voor zoals je bent als jij de beste versie van jezelf leeft.

  • Denk aan de gezondheid en energie die je dan hebt.
  • Stel je voor hoe je lichaam dan voelt, hoe je dan beweegt.
  • Denk aan de manieren waarop je dan omgaat met de uitdagingen in je leven.
  • Visualiseer welke gevoelens en emoties je dan hebt 

Terwijl je dit beeld van jezelf creëert stel je voor dat je deze intentie aan het water in je flesje geeft. 

Neem dit flesje met je mee en drink de hele dag door jouw eigen medicijn

Soms ga ik nog een stapje verder door al mijn intenties met een watervaste stift op mijn flesje te schrijven.

Hier onder heb ik de Unimed Meditatie opgenomen zoals ik die vaak met mijn cliënten doe.

Laat mij in het commentaarveld hier onder weten:

Wat zijn de fantastische eigenschappen die horen bij de beste versie van jouzelf?

Hoe is het om jezelf de hele dag te helpen herinneren aan wie je wilt zijn?

Door het te delen stuur je het de wereld in én inspireer je anderen! Honderden prachtige vrouwen komen hier om inspiratie te halen over zelfliefde en jouw ervaring kan anderen nieuwe inzichten geven en inspireren om meer liefdevol te zijn voor zichzelf.

Vind je dit artikel waardevol? Inspireer dan een vriendin door het met de onderstaand Social Media knoppen te delen.