Hoe zorg je dat je geen eetbuien meer krijgt?

Yes! Je hebt geen eetbui gehad! Goed voelt dat toch? Even een momentje om trots te zijn op jezelf. Natuurlijk hoop je dat dit blijvend is. Toch is er onderliggend een stemmetje dat zegt….. maar wat als ik weer terugval? 

Ik denk dat we het allemaal wel kennen, het gevoel van blijdschap, maar ook de angst voor een terugval. Want als je al jaren aan het jo-jo-en bent dan weet jij ook dat de kans groot is dat je in momenten van stress weer gaat emotie-eten. 

Die angst had Kim ook. Ze is al bijna 6 weken eetbui vrij en daar is ze erg blij mee. Toch voelt het ook een beetje onwerkelijk, want ze heeft al zo veel gedaan en keer op keer viel ze uiteindelijk toch weer terug en kreeg ze weer eetbuien. 
In een online sessie met mijn Elites vraagt ze mij daarom wat ze kan doen om te voorkomen dat ze in momenten van stress toch weer gaat emotie-eten. 
Ik heb de sessie voor je opgenomen zodat je die hier kunt terugkijken. ​ 

Laat mij in het commentaarveld hier onder weten:

Hoeveel pogingen heb jij al gedaan om te stoppen met emotie-eten?

Ben jij ook bang om terug te vallen?

Door het te delen stuur je het de wereld in én inspireer je anderen! Honderden prachtige vrouwen komen hier om inspiratie te halen over zelfliefde en jouw ervaring kan anderen nieuwe inzichten geven en inspireren om meer liefdevol te zijn voor zichzelf.