Nu 90 KG na een wekenlange eetbui marathon

door | aug 30, 2019 | 12-weekse Eetbui-vrij leven challenge, Blog | 0 Reacties

Eetbuien hebben er voor gezorgd dat ik nu 90 KG weeg.

Na weken snaaien dan nu eindelijk weeg-moment 1. Ik ben weer op mijn zwaarst en voel me precies zoals ik me voelde toen ik 4/5 keer per week eetbuien had.

Het is nu tijd om weer goed voor mezelf te zorgen en Eetbui-Vrij te leven voor mijn 12-weekse Lief Zijn Voor Mezelf Challenge.

Waarom ben ik zo veel aangekomen?

Keer op keer krijg ik de vraag van cliënten en volgers “Maar hoe doe jij dat dan precies, niet diëten en toch afvallen?”

En dat is wat ik je ga laten zien in de 12-weekse Lief Zijn Voor Mezelf Challenge.

Maar voordat ik dat laat zien wilde ik aankomen. Ik wilde me weer voelen hoe ik me jaren geleden voelde, toen ik 4 – 5 keer per week last had van ongelooflijke eetbuien

Daarom heb ik me weken vol gestopt met van alles lekkers (chocola, soesjes, pizza etc.), ben ik gestopt met sporten en het doen van mijn anti-eetbui rituelen.
Kortom, ik heb mezelf helemaal laten gaan, en ik voel me echt verschrikkelijk. 

Na wekenlang eetbuien te hebben gehad begint mijn lichaam echt te protesteren.

Ja ik ben onwijs aangekomen én… ik heb het gevoel dat mijn lichaam het nu echt niet meer trekt. Ik heb ongelooflijke haaruitval; mijn douche putje zit helemaal vol met haren en zelfs op mijn kussen vindt ik plukken haar 😱

Laat mij in het commentaarveld hier onder weten:

Wat gebeurt met jouw lichaam als je een aantal dagen achter elkaar slecht hebt gegeten?

Wat vind jij er van dat ik ervoor heb gekozen om voor deze challenge zo veel kilo’s aan te komen?

Door het te delen stuur je het de wereld in én inspireer je anderen! Honderden prachtige vrouwen komen hier om inspiratie te halen over zelfliefde en jouw ervaring kan anderen nieuwe inzichten geven en inspireren om meer liefdevol te zijn voor zichzelf.

Van maat 38 naar maat 46

Gelukkig is het eindelijk zo ver. Ik ben van maat 38 naar maat 46 gegroeid ter voorbereiding van de 12-weekse Lief Zijn Voor Mezelf Challenge. Tijd dus voor een nieuwe garderobe én een foto shoot!

Ik loop al een aantal weken in mijn stretchy leggings omdat ik door mijn weken snaaien mijn normale kleren niet meer pas.

Mijn leggings zijn nu zooo uitgerekt dat het geen gezicht meer is dus het is nu echt tijd om een nieuwe garderobe aan te schaffen.

Ik had online een hele range aan kleren in maat 42 besteld (ik had voorheen altijd maat 38), maar niks daar van bleek te passen.

Daarna dus een nieuwe lading besteld met maat 44 (ook te klein) en 46 en ik heb super leuke setjes gevonden. Dat komt goed uit want nu op mijn zwaarst, een dag voor de start van de 12-weekse lief zijn voor mezelf challenge, heb ik een fotoshoot geregeld.

Een fotoshoot als je bent aangekomen?

Ja! Deze fotoshoot stond al gepland om foto’s te maken voor de lancering van mijn nieuwe Eetbui-vrij Leven producten. Toen ik met mijn slecht zijn voor mezelf experiment begon heb ik besloten de shoot te laten staan.

En blij dat ik er mee ben!!

 

“Ben je dan niet bang dat je in die eetbuien blijft hangen?

…vroegen mensen mij keer op keer.

Nee, want mijn Eetbui-Vrij Leven methode werkt, en dat is precies wat ik laat zien in mijn 12-weekse challenge:
hoe je kunt leven en genieten zonder eetbuien of schuldgevoel, en hoe je kunt afvallen zonder dieet.

Dus… wil jij weten hoe ik dat doe? Zorg dan dat je mijn progressie volgt!