Natuurlijk heb jij je ook afgevraagd hoe het komt dat het ’s ochtends zo veel makkelijker is om gezond te leven dan aan het eind van de dag, toch? Waarom heb je vaker die eetbuien in de avond? Het antwoord is simpel: het is een chemisch probleem in je brein.
Hoe dat zit leg ik je hier uit in deze video.

Het is dus niet een gebrek aan karakter of zo iets dat jij eetbuien in de avond hebt. Dat je aan emotie-eten doet komt niet doordat je zwak bent, het komt niet omdat jij niet instaat bent je aan afspraken te houden, en ook niet omdat jij niet genoeg discipline hebt of geen doorzetter bent. Want een doorzetter, die ben je wel! Tenslotte probeer je al jaren van dit probleem af te komen.
Dat je aan emotie-eten doet komt doordat jouw brein anders werkt dan het brein van anderen. Je kunt dus stoppen met jezelf veroordelen en jezelf vergeven voor alle keren dat jij een eetbui hebt gehad.

Laat mij in het commentaarveld hier onder weten:

Wanneer winden jouw eetbuien plaats en hoe voel je je dan?

Wat gebeurd er als jij aan het eind van de dag iets zoets neemt, kun je het dan bij 1 laten, om moet je daarna altijd meer?

Door het te delen stuur je het de wereld in én inspireer je anderen! Honderden prachtige vrouwen komen hier om inspiratie te halen over zelfliefde en jouw ervaring kan anderen nieuwe inzichten geven en inspireren om meer liefdevol te zijn voor zichzelf.