“Een uitzonderlijk leven creëer je niet vanuit

controle, maar vanuit zelfliefde en vrijheid.”

Laat mij je helpen dat te bereiken

Ik wil meer weten

“Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om van zichzelf te houden en in vrijheid te genieten van haar leven.”

Manieren waarop ik je kan helpen

Lief Zijn Voor Mijn Lijf Elites v.a. €27,50

Online community

Maak een commitment om samen met tientallen andere emotie-eters aan jezelf te werken.

Intensieve trainingsdag LEEF! v.a. €95,-

Live seminar in Amsterdam

Ontdek wat de onderliggende oorzaak is, die er bij jou voor zorgt dat je keer op keer terugvalt in oude patronen.

Lief zijn voor mijn lijf coachingsprogramma

Prijs op aanvraag

Een individueel traject voor emotie-eters die samen met mij hun eetbuien willen aanpakken.

Wat mijn cliënten zeggen

Wil jij weten wat bij jou de onderliggende oorzaak is van je eetbuien?

Maak dan nu een afspraak voor een individuele Zelfsabotagesessie van 60 minuten.

Help je ook met afvallen?

Nee! Ik doe niets met eetschema’s, sporten of diëten. Ik werk met jou aan de oorzaak die ervoor zorgt dat je eetbuien krijgt. Hierdoor krijg je de controle weer terug over je eigen gedrag en kun je zelf kiezen hoe en wat je wilt eten, zonder steeds terug te vallen in je vreetdieetcirkel.

Waar vindt de coaching plaats?

Zelf geef ik (Rose) mijn coachingssessies in Amsterdam of via Skype. De rest van mijn team geeft sessies in Rotterdam, Voorburg en Utrecht.

Word je ook vergoed?

Nee. Ik sta niet meer achter de werkmethode die door reguliere psychologen wordt aangeboden. Als ik vergoed wil zijn, zal ik me moeten blijven bijscholen in onderwerpen waar ik niet volledig achter sta.

Daarnaast wil ik uitsluitend werken met suikerjunkies, die het zichzelf waard vinden om nu met dit patroon te stoppen. Je eetprobleem heeft je al ontzettend veel gekost in geld: snacks, diëten, boeken, poeders, pillen, trainingsprogramma’s, workshops, noem maar op. Het heeft je ook veel op emotioneel gebied gekost: schaamte, zelfvertrouwen, genot en onmacht, om er maar een paar te noemen. Als jij ervan af wilt komen, dan is het het belangrijk dat jij ervoor kiest om te investeren in jezelf en dat je besluit dat jij het waard bent om nu jezelf op op nummer 1 te zetten!

Ben je ondernemer? Dan kun je natuurlijk wel de kosten van de coaching aftrekken. 

Moet ik nu stoppen met mijn dieet?

Nee dat hoeft niet. Sterker nog, als je op dieet bent, kunnen we er veel sneller achter komen wat jouw belangrijkste triggers zijn. 

Wat is beter, individueel of in een groep?

Dat ligt aan jou. Zelf vind ik groepsprogramma’s ongelooflijk genezend. De energie die de groep creëert en de steun en ervaringen van anderen zijn ongelooflijk waardevol. Individuele sessies zijn een stuk intensiever dan groepsprogramma’s, voor zowel mij als jou. Tijdens een individuele sessie duiken we 2,5 uur de diepte in en kun jij je niet verstoppen. Ik hoor vaak van cliënten, “ik heb nog nooit zo veel verschillende gevoelens gehad voor iemand, als in een sessie met jou. In het ene moment vind ik je lief, omdat je me ontzettend steunt en in het volgende moment wil ik je aanvliegen, omdat je me zo confronteert.” Als jij erachter wilt komen wat bij jou de onderliggende drijfveer is, die ervoor zorgt dat je steeds weer terugvalt in je oude patroon, maak dan HIER een afspraak voor een individuele Zelfsabotagesessie. 

Hoe lang gaat het duren?

Ik ben geen wasstraat die jou in 10 minuten even schoonspoelt. Je hebt jarenlang je vreetdieetpatroon getraind en er is tijd en oefening nodig om er weer van af te komen. Ervaringen zijn bij iedereen anders. De meesten van mijn cliënten merken na 1 sessie al ongelooflijk veel verschil. Na 4 weken zul je herkennen wat jouw onderliggende drijfveren zijn, zodat je je impulsen onder controle krijgt. Na 4 maanden zul je pas merken dat goed voor jezelf zorgen onbewust gaat.