Video 2

Het Snoep Instinct

Welk gedeelte van je brein is instinctief opzoek naar snoep, en hoe krijg je het onder controle? Dat bespreken we in de 2e video: 

Deel in de besloten Facebook community..

① Of bij jou de eerste hap ook echt voor extase zorgt

② Welke emoties er bij jou voor zorgen dat je naar eten grijpt.

Video-Call 1

Nu terugkijken

Video-Call 4

Binnekort beschikbaar

Video-Call 3

Binnekort beschikbaar

Video-Call 5

Binnekort beschikbaar

Nog geen lid van de Eetbui-Vrij Leven Challenge?

Schrijf je  GRATIS in en..

Krijg een week lange elke ochtend een video met tips om je eetbuien te overwinnen

* Door je in te schrijven voor deze gratis challenge ga je er mee akkoord om mails van mij – Roselinde Jansen – te ontvangen. Maar geen zorgen… je kunt je met 1 click uitschrijven als mijn stijl je niet aanspreekt

Hoe werkt het instinct om te snoepen?

In de video van gister heb je voor jezelf de Eetbui-Vrij Leven formule ingevuld om er achter te komen wat bij jou de belangrijkste oorzaak is van je eetbuien. Bij iedereen die de formule heeft ingevuld kwam er uit dat je brein het grootste probleem veroorzaakt. Hoe kan het nou dat het je brein is en niet je voeding die de oorzaak is van al je eetbuien?

We hebben 3 breinen

Ok, dat is niet helemaal waar.  We hebben 1 brein, maar dat brein bestaat uit 3 verschillende structuren, die allemaal hun eigen functie hebben. 

We hebben een hersenstam, verantwoordelijk voor automatische gedragingen (Ik heb HONGER!!), het limbische systeem dat verantwoordelijk voor het gevoel van bevrediging (oh het is vast heel lekker!), en de neocortex, die verantwoordelijk voor je innerlijke wijsheid (ik vind het belangrijker om nu gezond te eten). 

Waarom houd je geen dieet vol?

Dat komt omdat jouw hersenstam en je limbische systeem sterker zijn dan je neocortex. Vanuit je eigen wijsheid weet je precies wat wel en niet goed voor je is, toch? Jij weet precies wat ervoor zorgt dat je aankomt en wat je zou moeten eten om af te vallen. Dat weten, die kennis, dat is de verantwoordelijkheid van de neocortex of wel het mentale brein. Hoe dat precies werkt en wat je er aan doet, dat leg ik uit in deze 2e video. 

Hi, Ik ben Rose

Ik ben een expert in het creëren van een eetbuivrij leven. Ik ben zó overtuigd van mijn methode dat ik van maat 38 naar maat 46 ben gegroeid voor mijn 12-weekse Lief Zijn Voor Mezelf Challenge.

Waarom ben ik zoveel aangekomen?

Omdat ik weer terug wilde naar het begin. Ik wilde me weer voelen hoe ik me jaren geleden voelde, toen ik 4 – 5 keer per week last had van ongelooflijke eetbuien.
Daarom heb ik mezelf weken vol gestopt met van alles lekkers (chocola, soesjes, pizza etc.), ben ik gestopt met sporten en het doen van mijn anti-eetbuirituelen.
Kortom, ik heb mezelf helemaal laten gaan en ik voel me echt verschrikkelijk.

“Ben je dan niet bang dat je in die eetbuien blijft hangen?” vroegen mensen mij keer op keer.

Nee, want mijn Eetbui-Vrij Leven methode werkt en dat is precies wat ik laat zien in mijn 12-weekse challenge:
hoe je kunt leven en genieten zonder eetbuien of schuldgevoel, en hoe je kunt afvallen zonder dieet.

Dus…
Wil jij leren hoe je kunt leven en genieten zonder eetbuien of schuldgevoel en hoe je kunt afvallen zonder dieet?

Kijk dan video nr1 en reken uit wat jouw scores zijn op de Eetbui-Vrij Leven Formule!