Video 1

De Eetbui-Vrij Leven Formule

Wat is bij jou de belangrijkste reden dat je keer op keer weer eetbuien krijgt?
Daar kom je achter in video nr1!

Deel in de besloten Facebook community..

① Hoe vaak jij al op dieet bent geweest (en er voor hebt gekozen om een eetbui te hebben).

② Wat jouw scores zijn voor de Eetbui-Vrij Leven Formule 

Video-Call 2

nu kijken

Video-Call 4

Binnekort beschikbaar

Video-Call 3

Binnekort beschikbaar

Video-Call 5

Binnekort beschikbaar

Nog geen lid van de Eetbui-Vrij Leven Challenge?

Schrijf je  GRATIS in en..

Krijg een week lange elke ochtend een video met tips om je eetbuien te overwinnen

* Door je in te schrijven voor deze gratis challenge ga je er mee akkoord om mails van mij – Roselinde Jansen – te ontvangen. Maar geen zorgen… je kunt je met 1 click uitschrijven als mijn stijl je niet aanspreekt

 De Eetbui-Vrij Leven Formule

Eetbui-Vrij Denken

Zolang je de hele dag aan het nadenken bent over wel-of-niet eten of goed-en-fout eten zul je nooit van je eetbuien af komen.
Deze obsessieve gedachten over eten zullen er namelijk steeds voor zorgen dat je toch weer een eetbui krijgt!

Eetbui-Vrij Voelen

Waarschijnlijk merk je wel dat je sneller gaat snaaien als je moe, gefrustreerd, eenzaam, ontdaan of gestrest bent, toch? Leren omgaan met je emoties zorgt ervoor dat je geen eten meer nodig hebt om je goed te voelen, en dat creëert rust en vrijheid. 

Eetbui-Vrij Eten

Voeden in plaats van vullen is cruciaal als je Eetbui-Vrij wilt leven. Wat je eet, beïnvloedt namelijk hoe je je voelt én hoe je denkt. Ja, dat lees je goed.. wat je eet beïnvloedt hoe je denkt! Voeding zorgt namelijk voor chemische reacties in je brein, en de juiste voeding helpt eetbuien voorkomen

Hoe kun jij Eetbui-Vrij Leven?

Ik ben er van overtuigd dat 80% van Eetbui-Vrij Leven wordt bepaald door je wat je denkt en voelt en maar 20% wordt beïnvloed door wat je eet. Dit is ook precies de reden dat diëten niet blijvend werken. Als je niet verandert hoe je brein werkt en hoe je met emoties omgaat dan zul je altijd weer terugvallen. 

Waarom lukt het mij wel om te leven zonder eetbuien?

Ik heb meer dan 20 jaar last gehad van emotie-eten en echt alles geprobeerd om mijn eetbuien onder controle te krijgen. Je kent het wel, toch? Calorieën tellen, een personal trainer, accupunctuur, naar de psycholoog, noem maar op. Ik ben zelfs psychologie gaan studeren, maar zelfs mijn Master gaf me niet de kennis om volledig met eetbuien te stoppen.

De meeste ‘experts’ hebben zelf geen ervaring met emotie-eten

Ik kreeg het idee dat alle informatie over eetbuien en emotie-eten was geschreven door mensen die er zelf geen ervaring mee hadden. Ik bleef maar vastzitten in mijn vreet-dieet-patroon. Even ging het weer goed, maar ik viel altijd weer terug. Dat veranderde allemaal toen ik me als psycholoog, op eigen houtje, ging verdiepen in de onderliggende oorzaak die voor emotie-eten zorgt. Nu gaat Eetbui-Vrij Leven voor mij moeiteloos en gebruik ik mijn kennis om anderen ook te leren hoe ze kunnen leven zonder eetbuien. 

Hi, Ik ben Rose

Ik ben een expert in het creëren van een eetbuivrij leven. Ik ben zó overtuigd van mijn methode dat ik van maat 38 naar maat 46 ben gegroeid voor mijn 12-weekse Lief Zijn Voor Mezelf Challenge.

Waarom ben ik zoveel aangekomen?

Omdat ik weer terug wilde naar het begin. Ik wilde me weer voelen hoe ik me jaren geleden voelde, toen ik 4 – 5 keer per week last had van ongelooflijke eetbuien.
Daarom heb ik mezelf weken vol gestopt met van alles lekkers (chocola, soesjes, pizza etc.), ben ik gestopt met sporten en het doen van mijn anti-eetbuirituelen.
Kortom, ik heb mezelf helemaal laten gaan en ik voel me echt verschrikkelijk.

“Ben je dan niet bang dat je in die eetbuien blijft hangen?” vroegen mensen mij keer op keer.

Nee, want mijn Eetbui-Vrij Leven methode werkt en dat is precies wat ik laat zien in mijn 12-weekse challenge:
hoe je kunt leven en genieten zonder eetbuien of schuldgevoel, en hoe je kunt afvallen zonder dieet.

Dus…
Wil jij leren hoe je kunt leven en genieten zonder eetbuien of schuldgevoel en hoe je kunt afvallen zonder dieet?

Kijk dan video nr1 en reken uit wat jouw scores zijn op de Eetbui-Vrij Leven Formule!