Je weet nu dat, als je echt eetbui-vrij wilt leven wilt bereiken, dat je dan moet je stoppen met dat continue gedieet en echt de 3 factoren van de eetbui-vrij leven formule moet aanpakken.

Als je weet wat de onderliggende oorzaak is van je eetbuien en je die weg neemt dan kun je kun jij eindelijk rust vinden rondom eten en hoef je nooit meer te zeggen ‘morgen ga ik op dieet’ omdat je elke dag eet op een manier die goed voelt.

Als jij volgens de eetbui-vrij leven methode gaat leven dan hoef je namelijk alleen nog maar te eten om je zelf te voeden.

En als eten voor jou geen lading meer heeft en je zegt niet meer dag in en dag uit ‘morgen ga ik op dieet’ dan heb je zo veel energie voor andere dingen, toch?

Als je je obsessie met eten los kunt laten dan kun je echt gaan LEVEN!

Het maakt niet uit of je een chronische diëter bent of dat bezig zijn met eten je leven beheerst, de workshop LEEF gaat jou leren hoe je jouw obsessie met eten los kunt laten.

Hoe kun jij Eetbui-Vrij Leven?

Ik ben er van overtuigd dat 80% van Eetbui-Vrij Leven wordt bepaald door je wat je denkt en voelt en maar 20% wordt beïnvloed door wat je eet. Dit is ook precies de reden dat diëten niet blijvend werken. Als je niet verandert hoe je brein werkt en hoe je met emoties omgaat dan zul je altijd weer terugvallen. 

Daarom gaan we tijdens LEEF! niet alleen kijken naar de invloed van de juiste voeding, maar leer ik je ook wat de onderliggende oorzaak van je eetbuien is. Want… als jij de onderliggende oorzaak van je eetbui aanpakt dan hoe je nooit meer te vechten tegen de drang om te snaaien! 

LEEF! is voor jou als jij……. Helemaal klaar bent met jouw obsessie met eten (of niet eten)

En wilt werken aan de onderliggende oorzaak die je drang naar eten veroorzaakt.

En jij krijgt nu €100,- korting als je naar LEEF! komt

 

Herken jij dit…?

R
“Ik sta stiekem te snoepen in de keuken, zodat anderen niet weten hoeveel ik eet."

“Ik kan niet genieten zonder schuldgevoel. Elk eetmoment heeft een lading. Met anderen hou ik me vaak in, maar dan sta ik later stiekem in de keuken te snaaien. Wat ik echt wil, is rust in mijn hoofd en me vrij voelen.

 

R
“Ik vind Eetbui-Vrij Leven belangrijker dan wat dan ook."

“Mijn hele leven draait om afvallen en ik heb er genoeg van. Ik vind het stoppen met emotie-eten en het loslaten van mijn continue obsessie met eten belangrijker dan gewichtsverlies.”

R
“Ik snap dat er meer nodig is dan een nieuw dieet als ik mijn eetbuien wil overwinnen."

“Als ik ook maar 1 van mijn diëten had kunnen volhouden, dan was ik nu op mijn streefgewicht geweest.
Maar… het lukt me niet om een dieet vol te houden en ik snap nu dat er meer nodig is om van mijn eetbuien af te komen.”

Dan is LEEF! precies wat jij nodig hebt..

Wil jij leren hoe je kunt leven en genieten zonder eetbuien of schuldgevoel en hoe je kunt afvallen zonder dieet?

Reserveer dan nu je plek voor LEEF!

 

Tijdens LEEF! leer je

Wat de belangrijkste sleutel is tot het creëren van een eetbui-vrij leven.

Hoe je kunt eten om de chemie in je brein te herstellen.

Welke 5 gewoontes je van je eetbuien af zullen helpen

Wat de 3 meeste gemaakte fouten zijn als je je eetbuien onder controle probeert te krijgen.

Wat de oplossing is voor dat intense gevoel van craving dat je hebt.

Welke stappen jij direct kunt zetten om op lange termijn je eetbuien onder controle te krijgen. 

Waarom lukt het mij wel om te leven zonder eetbuien?

Ik heb meer dan 20 jaar last gehad van emotie-eten en echt alles geprobeerd om mijn eetbuien onder controle te krijgen. Je kent het wel, toch? Calorieën tellen, een personal trainer, accupunctuur, naar de psycholoog, noem maar op. Ik ben zelfs psychologie gaan studeren, maar zelfs mijn Master gaf me niet de kennis om volledig met eetbuien te stoppen.

De meeste ‘experts’ hebben zelf geen ervaring met emotie-eten

Ik kreeg het idee dat alle informatie over eetbuien en emotie-eten was geschreven door mensen die er zelf geen ervaring mee hadden. Ik bleef maar vastzitten in mijn vreet-dieet-patroon. Even ging het weer goed, maar ik viel altijd weer terug. Dat veranderde allemaal toen ik me als psycholoog, op eigen houtje, ging verdiepen in de onderliggende oorzaak die voor emotie-eten zorgt. Nu gaat Eetbui-Vrij Leven voor mij moeiteloos en gebruik ik mijn kennis om anderen ook te leren hoe ze kunnen leven zonder eetbuien. 

De 3 vereisten voor Eetbui-Vrij Leven

Eetbui-Vrij Denken

Zolang je de hele dag aan het nadenken bent over wel-of-niet eten of goed-en-fout eten zul je nooit van je eetbuien af komen.
Deze obsessieve gedachten over eten zullen er namelijk steeds voor zorgen dat je toch weer een eetbui krijgt!

Eetbui-Vrij Voelen

Waarschijnlijk merk je wel dat je sneller gaat snaaien als je moe, gefrustreerd, eenzaam, ontdaan of gestrest bent, toch? Leren omgaan met je emoties zorgt ervoor dat je geen eten meer nodig hebt om je goed te voelen, en dat creëert rust en vrijheid. 

Eetbui-Vrij Eten

Voeden in plaats van vullen is cruciaal als je Eetbui-Vrij wilt leven. Wat je eet, beïnvloedt namelijk hoe je je voelt én hoe je denkt. Ja, dat lees je goed.. wat je eet beïnvloedt hoe je denkt! Voeding zorgt namelijk voor chemische reacties in je brein, en de juiste voeding helpt eetbuien voorkomen

Wil je even overleggen?

Dat kan!

Het voelt voor mij echt als mijn levensdoel om andere vrouwen te bevrijden en daar wil ik me echt 100% voor geven.

Daarom heb ik voor volgende week 10 consulten vrij gepland voor mensen die even met mij willen bellen omdat ze niet zeker weten of LEEF wel wat voor hen is.

Vind je het spannend en wil je even met mij overleggen? Laat dan je gegevens achter, dan laat ik je weten of jij 1 van die 10 consulten krijgt.

Reserveer vandaag je plek voor LEEF!

Wat: Intensieve doorbraakdag
Wanneer: zaterdag 30 november van 10.00 tot 17.00 uur
Waar: Amsterdam - Eetbui-Vrij Leven Centrum 

Veelgestelde vragen:

Gaat dit me helpen om af te vallen?

LEEF! is niet een dag die gericht is op afvallen. Afvallen is nooit het doel van de manier waarop ik werk. 
Waar ik je mee help, is het aanpakken van de onderliggende blokkades en triggers die ervoor zorgen dat je steeds weer naar eten grijpt. Op het moment dat je die triggers hebt verwerkt, is eten geen issue meer en eet je alleen nog om jezelf te voeden. 
Je wordt vrij van de oorzaak die ervoor zorgt dat je steeds naar eten grijpt. Daardoor val je vanzelf af zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Tijdens de training LEEF! kijken we naar de 3 belangrijkste drijfveren die er bij de meeste mensen voor zorgen dat ze naar eten grijpen, zodat je leert herkennen welke onbewuste triggers jou steeds weer tot eten dwingen. 

Zijn er nog extra kosten aan verbonden?

Nee, je hebt verder geen verplichtingen om iets te kopen. 

Zijn er nog andere momenten dat je deze training geeft?
Ja. Ik kan alleen niet zeggen hoe snel of wanneer.
KLIK HIER om je gegevens achter te laten >>
Dan stuur ik je een mailtje als er een volgende groep start.
Werk je ook langer met mensen?

Ja! Het Lief Zijn Voor Mijn Lijf programma duurt 4 maanden. Je kunt bij dit programma kiezen voor een individueel traject, een training in groepsverband of een combinatie.