Creeer een eetbui vrij leven 

Zet vandaag direct stappen om je eetbuien te overwinnen en weer rust in je hoofd te creëren. 

Laat mij je leren wat wél werkt als je van je eetbuien af wilt komen!

Start met de artikelen aan de rechterkant en ga daarna aan de slag met mijn gratis lessen. 

Hoe voorkom je dat emoties je triggeren tot eetbuien?

Waarom eten we emoties weg? Zoals ik al vaker heb aangegeven, geloof ik dat er een aantal redenen zijn waarom we eetbuien hebben. Door de manier waarop we denken, doordat we emoties proberen weg te eten en niet de juiste voedingsstoffen binnen krijgen. Bij de meeste...

Lees meer

Volg deze stappen om eetbuien te stoppen

Hoe kan ik mijn oefeningen het beste oppakken? Deze week was het weer tijd voor mijn ‘Vraag aan Rose sessie’, waarin ik vragen beantwoord uit mijn community. De vraag van deze week was als volgt: Hoe kan ik mijn oefeningen het beste oppakken? Daarbij leg ik ook uit...

Lees meer

Waarom werken tips tegen eetbuien niet?

De tip tegen eetbuien: Dan eet je toch gewoon iets gezonds?! Goedbedoelde adviezen van mensen die zelf niet weten hoe de drang naar een eetbui voelt. Iets gezonds eten, meer water drinken. Allemaal leuke adviezen om eetbuien te voorkomen, en ze werken gewoon niet! Dat...

Lees meer

Eetbuien onder controle krijgen – kies een nieuw brein

Waarom heb jij je eetbuien niet onder controle? Eigenlijk begint het bij mij 's avonds al, mijn goede voornemens voor de volgende dag. Morgen heb ik mijn eetbuien onder controle!! Ik ben vol energie. Ik ga gezond eten. Natuurlijk ga ik sporten. En ook nog mediteren....

Lees meer

Een magische manier om eetbuien te voorkomen

Hoe kun je eetbuien voorkomen? Om die vraag te beantwoorden moeten we eerst kijken naar de belangrijkste factor die je eetbui veroorzaakt. Als ik je de vraag stel: "Waar schaam jij je over aan jezelf en je lichaam?" Dan kun je daar waarschijnlijk makkelijk antwoord op...

Lees meer

Een shotje zelfliefde

Dronken worden van zelfliefde Dronken worden van zelfliefde is heerlijk en, anders dan dronken worden van alcohol, ongelooflijk liefdevol voor jezelf. Als psycholoog raad ik dan ook al mijn cliënten aan om 3-5 keer per dag een shotje zelfliefde te nemen. Voordat je...

Lees meer

Gratis trainingen

Heb jij een suikerverslaving? Doe de test ➭

Het is echt waar…. je kunt verslaafd zijn aan suiker. Doe de test om er achter te komen of jij een suikerverslaving hebt. 

Heb jij een suikerverslaving? Doe de test ➭

Het is echt waar…. je kunt verslaafd zijn aan suiker. Doe de test om er achter te komen of jij een suikerverslaving hebt. 

Heb jij een suikerverslaving? Doe de test ➭

Het is echt waar…. je kunt verslaafd zijn aan suiker. Doe de test om er achter te komen of jij een suikerverslaving hebt. 

Hi, ik ben Rose

Ik heb meer dan 20 jaar lang last gehad van eetbuien, ongeveer elk dieet gevolgd die je kunt bedenken en dat allemaal terwijl ik zelf psycholoog ben ㋛

Gelukkig ben ik nu Eetbui Vrij en kan ik elke dag leven in verbinding met mijn gevoel van eigenwaarde en zelfliefde.

Mijn missie? Om andere emotie-eters te leren hoe ze Eetbui Vrij kunnen leven en zich elke dag fantastisch kunnen voelen!

En dat is waarom ik dit boek heb geschreven: Om jou de kennis te geven die nodig is om je mindset te veranderen, te gaan leven vanuit zelfliefde, om jou te leren hoe jij weer een gezonde relatie kunt krijgen met eten en hoe jij kunt stoppen met je continue vreet-dieetpatroon.