Eetbui-Vrij Leven Pakket

Verander jezelf, verander je eten, verander je leven
Direct mijn plek reserveren

Het Eetbui-Vrij Leven Pakket is voor jou als jij je herkent in het volgende:

R
“Ik sta stiekem te snoepen in de keuken, zodat anderen niet weten hoeveel ik eet."

“Ik kan niet genieten zonder schuldgevoel. Elk eetmoment heeft een lading. Met anderen hou ik me vaak in, maar dan sta ik later stiekem in de keuken te snaaien. Wat ik echt wil, is rust in mijn hoofd en me vrij voelen.

 

R
“Ik vind Eetbui-Vrij Leven belangrijker dan wat dan ook."

“Mijn hele leven draait om afvallen en ik heb er genoeg van. Ik vind het stoppen met emotie-eten en het loslaten van mijn continue obsessie met eten belangrijker dan gewichtsverlies.”

R
“Ik snap dat er meer nodig is dan een nieuw dieet als ik mijn eetbuien wil overwinnen."

“Als ik ook maar 1 van mijn diëten had kunnen volhouden, dan was ik nu op mijn streefgewicht geweest.
Maar… het lukt me niet om een dieet vol te houden en ik snap nu dat er meer nodig is om van mijn eetbuien af te komen.”

[thrive_2step id=’3564′]Mijn plek reserveren [/thrive_2step]

HET KAN OOK ANDERS…..
Stel je voor dat jij over 12 weken dit bent…

“Ik ben helemaal niet meer met eten bezig.”

Ik ben blij met mezelf en ik voel me zelfverzekerd in mijn lijf. Ik kan eten zonder dat ik eetbuien heb, maak bewust gezonde keuzes en…… als ik zin heb in iets lekkers neem ik er 1-tje, zonder schuldgevoel!.”

Kun je het je voorstellen? Dat je kunt eten zonder dat je continu in gevecht bent met jezelf? Dat je weet wat goed voor je is en dat je eet om jezelf te voeden. Niet om jezelf te vullen? En… kun jij je voorstellen dat jij ook Eetbui-Vrij kunt genieten en gewoon in staat kunt zijn om iets lekkers te nemen, zonder dat je meteen weer doorslaat?

Het is onvoorstelbaar hè? En toch is het mogelijk. Ik haal vaak iets lekkers in huis omdat ik het van mezelf mag, maar na 1 portie vergeet ik het compleet… 

Het gevoel van vrijheid dat het geeft.
Ik heb eindelijk rust in mijn hoofd en ik ben helemaal niet meer bezig met eten. De hoeveelheid aandacht en energie die ik daardoor heb voor dingen die echt belangrijk zijn, is ongelooflijk.

Wat ga je leren met het Eetbui-Vrij Leven Pakket?

Waarom gaat dit je wel helpen?

Ik ben niet een één of andere eetbuiguru die zelf geen ervaring heeft met eetbuien. Ik ben in de psychologie van emotie-eten gedoken, omdat ik vanaf mijn 11e dagelijks last had van eetbuien.

De afgelopen 15 jaar heb ik continu gewerkt aan het vinden van een oplossing die mij permanent van mijn eetbuien af kon helpen. Ik heb echt alles geprobeerd om mijn eetbuien onder controle te krijgen. Je kent het wel, toch? Calorieën tellen, een personal trainer, accupunctuur, naar de psycholoog, noem maar op. Ik heb dingen getest die absoluut niet voor mij werkten en dingen gevonden die waanzinnige eye-openers waren.

Ik heb een Masters in psychologie, orthomoleculaire voeding gestudeerd en heb uiteindelijk een multi-disciplinaire methode ontwikkeld waarmee ik nu al jaren Eetbui-Vrij leef.  

Wat is ervoor nodig om Eetbui-Vrij te leven?

Ik ben ervan overtuigd dat 80% van een Eetbui-Vrij Leven wordt bepaald door wat je denkt en voelt en maar 20% wordt beïnvloed door wat je eet. Dit is ook precies de reden dat diëten niet blijvend werken. Als je niet verandert hoe je brein werkt en hoe je met emoties omgaat, dan zul je altijd weer terugvallen.

Daarom leer je tijdens de Eetbui-Vrij Leven Methode niet alleen hoe jij normaal kunt eten, maar leer ik je ook wat de onderliggende oorzaak van je eetbuien is en hoe je die kunt oplossen.

De 3 vereisten voor Eetbui-Vrij Leven

Eetbui-Vrij Denken

Je kent ze wel die gedachten: Vanaf-morgen-ga-ik-nooit-meer-snoepen-dus-vandaag-mag-het-nog’ of ‘Wat-maakt-het-uit-ik-ben-nu-toch-al-fout-bezig’.  Daarom is het zo ongelooflijk belangrijk om je brein aan te pakken. Verander je je gedachten? Dan verandert je hele leven.

Eetbui-Vrij Voelen

Waarschijnlijk merk je wel dat je sneller gaat snaaien als je moe, gefrustreerd, eenzaam, ontdaan of gestrest bent, toch? Leren omgaan met je emoties zorgt ervoor dat je geen eten meer nodig hebt om je goed te voelen en dat creëert rust en vrijheid.

Eetbui-Vrij Eten

Voeden in plaats van vullen is cruciaal als je Eetbui-Vrij wilt leven. Wat je eet, beïnvloedt namelijk hoe je je voelt én hoe je denkt. Ja, dat lees je goed.. wat je eet, beïnvloedt hoe je denkt! Voeding zorgt namelijk voor chemische reacties in je brein en de juiste voeding helpt eetbuien voorkomen.

[thrive_2step id=’3564′]Mijn plek reserveren [/thrive_2step]

Hi, Ik ben Rose

Ik ben een expert in het creëren van een eetbuivrij leven. Ik ben zó overtuigd van mijn methode dat ik van maat 38 naar maat 46 ben gegroeid voor mijn 12-weekse Lief Zijn Voor Mezelf Challenge.

Waarom ben ik zoveel aangekomen?

Omdat ik weer terug wilde naar het begin. Ik wilde me weer voelen hoe ik me jaren geleden voelde, toen ik 4 – 5 keer per week last had van ongelooflijke eetbuien.
Daarom heb ik mezelf weken vol gestopt met van alles lekkers (chocola, soesjes, pizza etc.), ben ik gestopt met sporten en het doen van mijn anti-eetbuirituelen.
Kortom, ik heb mezelf helemaal laten gaan en ik voel me echt verschrikkelijk.

“Ben je dan niet bang dat je in die eetbuien blijft hangen?” vroegen mensen mij keer op keer.

Nee, want mijn Eetbui-Vrij Leven methode werkt en dat is precies wat ik laat zien in mijn 12-weekse challenge:
hoe je kunt leven en genieten zonder eetbuien of schuldgevoel, en hoe je kunt afvallen zonder dieet.

Dus…
Wil jij leren hoe je kunt leven en genieten zonder eetbuien of schuldgevoel en hoe je kunt afvallen zonder dieet?

Reserveer dan je plek voor de Eetbui-Vrij Leven ‘doe het zelf’ Pakket

[thrive_2step id=’3564′]Mijn plek reserveren [/thrive_2step]

Wat krijg je allemaal bij de Eetbui-Vrij Leven ‘doe het zelf pakket’?

Het Eetbui-Vrij Leven boek

Wil je weten hoe ik precies mijn eetbui-vrij leven heb gecreëerd? Dan gaat dit boek je leven veranderen! Ik leg je precies uit wat je kunt doen om je mindset te veranderen, hoe je kunt omgaan met je emoties en natuurlijk… wat je het beste waneer kunt eten om een Eetbui-Vrij Leven te creëren.

Anti-Eetbui Shake

Op zoek naar een kwik-fix die je van je eetbuien af helpt? Die bestaat niet! Maar de Anti-Eetbui Shake komt wel erg dichtbij. Voor mij is deze Anti-Eetbui Shake echt een life saver!

28-daagse Challenge

Wat als er een formule is die ervoor zorgt dat je nooit meer een eetbui krijgt. Een methode die ervoor zou zorgen dat obsessie met eten radicaal zou veranderen. Zou je die dan willen leren? Dat kan nu met deze 28-daagse online Eetbui-Vrij Leven Challenge.

[thrive_2step id=’3564′]Meedoen [/thrive_2step]