Leuk dat je meedoet!

Je krijgt een mailtje van mij zodra ik het Eetbui-Vrij Leven Challenge lanceer.

 

 

Wil je LIVE van mij leren hoe mijn Eetbui-Vrij Leven er precies uit ziet?

Kom dan op 30 november naar de workshop LEEF! in Amsterdam. Dan vertel ik je alles over de 3 factoren die voor een Eetbui-Vrij Leven zorgen.

 

Direct mijn plek reserveren

Kom op 30 november LIVE met mij het einde van mijn 12-weekse challenge vieren!

Dan vertel ik je wat ik precies heb gedaan om Eetbui-Vrij te leven. Tijdens de workshop LEEF! duiken we namelijk een dag lang samen de diepte in, zodat jij weet wat de oorzaak is van je emotie-eten en kunt gaan leven vanuit vrijheid.

Hoe kun jij Eetbui-Vrij Leven?

Ik ben er van overtuigd dat 80% van Eetbui-Vrij Leven wordt bepaald door je wat je denkt en voelt en maar 20% wordt beïnvloed door wat je eet. Dit is ook precies de reden dat diëten niet blijvend werken. Als je niet verandert hoe je brein werkt en hoe je met emoties omgaat dan zul je altijd weer terugvallen. 

Daarom gaan we tijdens LEEF! niet alleen kijken naar de invloed van de juiste voeding, maar leer ik je ook wat de onderliggende oorzaak van je eetbuien is.   

Wat ga je leren?

Je leert hoe jouw onderliggende drijfveren er bij jou voor zorgen dat het je niet lukt om je eetbuidieetpatroon te doorbreken.

Je leert op welke verschillende niveau’s je gedrag wordt beïnvloed en begrijpt dan meteen waarom dieten niet werkt.

We doen een waanzinnig proces dat je helpt je ouwe shit los te laten, zodat je echt voor een blijvende verandering kunt gaan! 

Je ontdekt wat je kunt doen om wél voor altijd van je obsessie met eten af te komen. 

Kies voor een Eetbui-Vrij Leven!! 

Ben je echt helemaal klaar met jouw obsessie met eten (of niet eten), en wil je een leven creëren zonder eetbuien? Kom dan op 30 november naar Amsterdam een hele dag van mij leren wat er nodig is om een Eetbui-Vrij Leven te creëren.  

Je hebt tenslotte al zo ongeveer alles geprobeerd, toch?
Verschillende diëten, sporten, coaches, en toch lukt het je maar niet om ‘normaal te eten en te leven‘.

Waarom lukt het mij wel om te leven zonder eetbuien?

Ik heb meer dan 20 jaar last gehad van emotie-eten en echt alles geprobeerd om mijn eetbuien onder controle te krijgen. Je kent het wel, toch? Calorieën tellen, een personal trainer, accupunctuur, naar de psycholoog, noem maar op. Ik ben zelfs psychologie gaan studeren, maar zelfs mijn Master gaf me niet de kennis om volledig met eetbuien te stoppen.

De meeste ‘experts’ hebben zelf geen ervaring met emotie-eten

Ik kreeg het idee dat alle informatie over eetbuien en emotie-eten was geschreven door mensen die er zelf geen ervaring mee hadden. Ik bleef maar vastzitten in mijn vreetdieetpatroon. Even ging het weer goed, maar ik viel altijd weer terug. Dat veranderde allemaal toen ik me als psycholoog, op eigen houtje, ging verdiepen in de onderliggende oorzaak die voor emotie-eten zorgt. Nu gaat Eetbui-Vrij Leven voor mij moeiteloos en gebruik ik mijn kennis om anderen ook te leren hoe ze kunnen leven zonder eetbuien. 

 

De 3 vereisten voor Eetbui-Vrij Leven

Eetbui-Vrij Denken

Je kent ze wel die gedachten: Vanaf-morgen-ga-ik-nooit-meer-snoepen-dus-vandaag-mag-het-nog’ of ‘Wat-maakt-het-uit-ik-ben-nu-toch-al-fout-bezig’.  Daarom is het zo ongelooflijk belangrijk om je brein aan te pakken. Verander je je gedachten? Dan verandert je hele leven. 

Eetbui-Vrij Voelen

Waarschijnlijk merk je wel dat je sneller gaat snaaien als je moe, gefrustreerd, eenzaam, ontdaan of gestrest bent, toch? Leren omgaan met je emoties zorgt ervoor dat je geen eten meer nodig hebt om je goed te voelen, en dat creëert rust en vrijheid. 

Eetbui-Vrij Eten

Voeden in plaats van vullen is cruciaal als je Eetbui-Vrij wilt leven. Wat je eet, beïnvloedt namelijk hoe je je voelt én hoe je denkt. Ja, dat lees je goed.. wat je eet beïnvloedt hoe je denkt! Voeding zorgt namelijk voor chemische reacties in je brein, en de juiste voeding helpt eetbuien voorkomen

Hi, Ik ben Rose

Ik ben niet een één of andere eetbui-guru. Ik ben in de psychologie van emotie-eten gedoken, omdat ik vanaf mijn 11de met eetbuien heb geworsteld.
In de afgelopen 15 jaar heb ik continu gewerkt aan het vinden van een oplossing die mij permanent van mijn eetbuien af kon helpen. Ik heb dingen getest die absoluut niet voor mij werkten en dingen gevonden die voor mij waanzinnige eye-openers waren.
Het resultaat van al mijn kennis en ervaring wil ik nu met jou delen, zodat jij ook jouw gevecht tegen emotie-eten kunt stoppen.
Dus als je er klaar voor bent om te stoppen met vechten tegen eten, schrijf je dan in.

 

“Ik leer chronische diëters, die last hebben van eetbuien 
hoe ze de oorsprong van hun probleem kunnen aanpakken, 
zodat ze Eetbui-Vrij kunnen leven.”

En je investering? Nu slechts €47,50! 

Omdat jij mij volgt krijg je 50% korting op je deelname! Je betaalt nu geen €97,- maar slechts €47,50 om een dag lang met mij te werken tijdens de workshop LEEF!

en mijn plek voor LEEF reserveren

Veelgestelde vragen:

Gaat dit me helpen om af te vallen?

LEEF! is niet een dag die gericht is op afvallen. Afvallen is nooit het doel van de manier waarop ik werk. 
Waar ik je mee help, is het aanpakken van de onderliggende blokkades en triggers die ervoor zorgen dat je steeds weer naar eten grijpt. Op het moment dat je die triggers hebt verwerkt, is eten geen issue meer en eet je alleen nog om jezelf te voeden. 
Je wordt vrij van de oorzaak die ervoor zorgt dat je steeds naar eten grijpt. Daardoor val je vanzelf af zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Tijdens de training LEEF! kijken we naar de 3 belangrijkste drijfveren die er bij de meeste mensen voor zorgen dat ze naar eten grijpen, zodat je leert herkennen welke onbewuste triggers jou steeds weer tot eten dwingen. 

Zijn er nog extra kosten aan verbonden?

Nee, je hebt verder geen verplichtingen om iets te kopen. 

Zijn er nog andere momenten dat je deze training geeft?
Ja. Ik kan alleen niet zeggen hoe snel of wanneer.
KLIK HIER om je gegevens achter te laten >>
Dan stuur ik je een mailtje als er een volgende groep start.
Werk je ook langer met mensen?

Ja! Het Lief Zijn Voor Mijn Lijf programma duurt 4 maanden. Je kunt bij dit programma kiezen voor een individueel traject, een training in groepsverband of een combinatie.