Cut the crap challenge

Voor mensen die hun lijf niet langer willen gebruiken als een vuilnisvat. 

 

 

We starten aanstaande zondag, dus schrijf je nu in!

Ja! Ik wil lief zijn voor mijn lijf!

Wat is het probleem?

Ik weet het, je hebt het druk druk druk en ongelooflijk veel aan je hoofd. Je besluit elke dag weer dat je gezond wilt eten, maar vindt altijd wel een reden (lees: excuus) om te gaan snoepen.

Maar jij weet ook; elke keer als je troep eet, voel je je rot en word je moe. Dit is niet wie jij bent. Dit is niet waar jij gelukkig van wordt.

Dus…… Time To Cut The Crap!

 

Check eens bij jezelf:

Begin je elke ochtend met goede voornemens en grijp je aan het eind van de dag toch weer naar dat pak chips, chocola of ijs (of allemaal, omdat je nu toch de fout in bent gegaan) en beloof je jezelf dat je morgen echt beter gaat eten?

Zorgen je eet- en drinkgewoontes ervoor dat je moe en futloos bent?

Voel je je opgeblazen en wil je wel wat kilootjes kwijt, voordat je weer op je gemak naar de sauna kunt?

Betrap je jezelf erop dat je steeds vaker kritische en negatieve gedachten hebt nadat je weer eens iets ‘fouts’ hebt gegeten?

Voel je je onaantrekkelijk en ongemakkelijk in je lijf en kun je niet de kleren dragen die je eigenlijk wilt?
Dan is de Cut The Crap Challenge precies wat jouw lijf nodig heeft om weer wat liefde te krijgen!

Hoe kan het ook?

Je hebt een hectische dag achter de rug en het is je gelukt om alle ballen hoog te houden. Nu ben je moe en het enige dat je wilt, is op de bank ploffen met een bak ijs, een zak chips en een glas wijn. Je voelt hoe de spanning opbouwt in je lijf…… je wilt het niet. Je had zulke goede voornemens vanochtend, maar je bent zo moe en je hebt vandaag al zo hard gewerkt….

Een paar uur later plof je in bed, rozig en loom. Niet omdat je een suikercoma hebt, maar omdat je nog even lekker hebt gesport en jezelf daarna hebt verwend met een heerlijke warme douche. Je voelt je voldaan en trots op jezelf en denkt… morgen weer zo’n topdag!!

Wat heb je nodig om met die Crap te stoppen?

Toch niet weer een nieuw dieet hè? Nee!

Volgens mij hoef ik jou niets nieuws te leren, toch? Ik weet precies wat goed en slecht is voor mijn lijf, en jij volgens mij ook.

Hoe gaat deze challenge je dan helpen? Wat jij nodig hebt, is een nieuwe strategie. Want als je doet wat je altijd hebt gedaan, zul je krijgen wat je altijd hebt gehad. 

Na deze 10-daagse challenge heb jij… 

Een overzicht van de stappen die je kunt nemen om voor altijd van je vreetdieetpatroon af te komen.

Het besef waarom zelfcontrole er juist voor zorgt dat je geen eetbui krijgt (als je dit begrijpt, vallen alle kwartjes op hun plek).

Een nieuw gevoel van vertrouwen in jezelf, omdat je weet wat de psychologische reden is dat jij geen enkel dieet vol kunt houden.

Een commitment gemaakt om een blijvende verandering te creëren. 

Hoe komt het dat je niet doet wat je weet?

Het ligt aan je brein, en niet aan jou!

De stress die je voelt, die dwang, die obsessie om te eten, het gevecht dat je voert met dat deel van jou dat een heel pak M&M’s wil leegeten? Dat is een gevecht dat je voert tegen jouw instinct. Jouw instinct dat denkt dat je in levensgevaar bent.

Een gevecht dat je altijd zult verliezen, omdat de drang om te overleven veel groter is dan de drang om af te vallen of gezond te eten!

Hoe kan het dat sommige mensen 1 koekje kunnen nemen, terwijl voor jou 1 pak nog niet genoeg is? Dat komt omdat het instinct om te overleven niet bij iedereen op dezelfde manier is geprogrammeerd. Jouw brein is zo geprogrammeerd dat het denkt dat jij in levensgevaar bent als je niet nu dat stuk taart opeet.

Daarom ervaar je zoveel stress en raak je geobsedeerd door ‘slecht’ eten, als je probeert om niet te snoepen. Dit is ook de reden dat je die heerlijke ontspanning voelt als je ingeeft en je euforie voelt wanneer die eerste hap chocola op je tong smelt. 

Dit betekent niet dat jij er niets aan kunt doen! Jij bent namelijk niet een gedachteloos dier dat geen eigen keuze heeft. Jij bent verantwoordelijk voor de werking van jouw brein, want je kunt je brein trainen.

Elke keer als jij ervoor kiest om als een hongerige beer de hele voorraadkast leeg te vreten, train jij je brein om als een hongerige beer de hele voorraadkast leeg te vreten!

Het is dus 100% je eigen schuld dat jij jezelf dit gedrag hebt aangeleerd. Gelukkig betekent dit ook dat jij zelf de kracht hebt om te veranderen,  want… elke keer dat jij ervoor kiest om goed voor je lijf te zorgen, train jij je brein om lief te zijn voor jezelf! Dat is waar de Cut The Crap Challenge jou mee helpt. De Cut The Crap Challenge geeft jou een stok achter de deur om 10 dagen lang lief te zijn voor je lijf, zodat jij jouw brein traint om keuzes te maken die goed voor je zijn.

Hi, Ik ben Rose

Ik ben niet een één of andere eetbui-guru. Ik ben in de psychologie van emotie-eten gedoken, omdat ik vanaf mijn 11de met eetbuien heb geworsteld.
In de afgelopen 15 jaar heb ik continu gewerkt aan het vinden van een oplossing die mij permanent van mijn eetbuien af kon helpen. Ik heb dingen getest die absoluut niet voor mij werkten en dingen gevonden die voor mij waanzinnige eye-openers waren.
Het resultaat van al mijn kennis en ervaring wil ik nu met jou delen, zodat jij ook jouw gevecht tegen emotie-eten kunt stoppen.
Dus als je er klaar voor bent om te stoppen met vechten tegen eten, schrijf je dan in.

 

Deze challenge is echt iets voor jou als jij……

weet hoe je lief kunt zijn voor je lijf, weet wat goed en gezond is, maar even je focus kwijt bent.

behoefte hebt aan een stok achter de deurzodat je de draad weer op kunt pakken.

een commitment wilt maken, om samen met anderen 10 dagen aan je gezondheid te werken.

geïnteresseerd bent in de psychologie die ervoor zorgt dat je steeds weer in je oude patronen terugvalt.

genoeg hebt van diëten en op een wetenschappelijk manier wilt werken aan het veranderen van je patronen. 

Doe nu mee met de Cut The Crap Challenge!

De 10-daagse challenge start aankomende zondag.
Schrijf je nu in, dan krijg jij zondag de eerste video en kun je met een stok achter de deur het weekend in.

 

Wat kost de 10-daagse Cut The Crap challenge?

Je mag GRATIS meedoen, omdat ik je echt heel graag wil helpen om van dit rotprobleem af te komen. Tenslotte weet ik hoe vervelend het is om last te hebben van eetbuien.
Het enige dat ik ervoor terug wil, is een hele vette referentie als je blij bent met de challenge.

Veelgestelde vragen

Zijn er nog extra kosten aan verbonden?

Nee, je hebt verder geen verplichtingen om iets te kopen. 

Wat gebeurt er na de 10 dagen?

Na de 10 dagen is de challenge afgelopen. Je hebt dan geen verdere verplichtingen. Natuurlijk kun je me wel blijven volgen als je geïnspireerd bent.

Werk je ook 1 op 1 met mensen?

Ja, ik heb ook individuele coachingscliënten. Als je een keer 1 op 1 met mij wilt werkenkun je HIER een Zelfsabotage-sessie inplannen >>

Hoe lang blijf ik toegang houden tot de video's?

Tot ik ze weer weghaal. Maar dat ben ik nu nog niet van plan hoor.