Individuele Coaching

COACHING IS VOOR JOU ALS JIJ DIT HERKENT:

“Ik word doodmoe van mezelf omdat ik altijd met eten bezig ben. Elk eetmoment is stressvol en ik ben continu bezig met de -wat-mag-ik-wel-eten en -wat-mag-ik-niet-eten gedachte.”

Ik weet hoe het voelt! Je bent al jaren op dieet en als je ook maar 1 van je diëten had kunnen volhouden dan was je nu op je streefgewicht geweest, toch?
Maar jij weet ook… het lukt je niet om een dieet vol te houden en uiteindelijk komt er steeds weer een moment dat je weer gaat snaaien. 

“Ik heb een hekel aan mijn lijf en ik weet zeker dat ik meer zelfvertrouwen heb en me veel gelukkiger voel als ik …. weeg. Mijn hele leven draait om afvallen.”

En dat is precies het probleem. Omdat je hele leven om afvallen draait, heb je geen zelfvertrouwen en ben je niet gelukkig.
Als jij kritisch bent op jezelf zul je dat nog steeds zijn als je dun bent. Het is de zelfkritiek die het probleem is. Fix dat, dan zul je meer zelfvertrouwen hebben en je gelukkiger voelen!

“Het lukt me even om gezond te eten tot het moment dat ik denk – eentje-mag-toch-wel- en ik compleet doorsla en mezelf weer helemaal volstop.”

Je weet wat ik bedoel… Eetbuien…. De momenten dat je voelt dat je geen controle meer hebt over wat en hoeveel je eet.
De eetmomenten die er voor zorgen dat je –ik-haat-mezelf- en –morgen-ga-ik-echt-weer-op-dieet- denkt!

HET KAN OOK ANDERS…

Stel je voor dat jij over 12 weken dit bent… 

“Ik ben blij met mezelf! Mijn seksleven is te gek en ik voel me zelfverzekerd in mijn lijf. Ik durf mezelf te laten zien en ik straal. 

Kun je het je voorstellen? Dat je vol zelfvertrouwen en zonder schaamte naar het strand of de sauna gaat? Dat je zonder kritiek in de spiegel kunt kijken en alleen nog maar ziet wat je mooi vindt aan jezelf? 

“Ik heb geen behoefte meer aan snoep. Ik vergeet gewoon dat ik iets lekkers in huis heb en na een tijdje gooi ik het weg omdat het over datum is.”

Het is onvoorstelbaar hè? En toch is het mogelijk. Ik haal vaak iets lekkers in huis omdat ik het van mezelf mag, maar na 1 portie vergeet ik het compleet… 

“Ik heb eindelijk rust in mijn hoofd! Ik ben gewoon helemaal niet meer bezig met eten.

De vrijheid die het geeft….

WORD JE GELUKKIG VAN DIËTEN?

Dan kan ik je niet helpen. Misschien vind je ooit wel een dieet dat voor je werkt. Veel plezier met je eetschema’s, calorieën tellen, weegmomenten, poeiertjes, en eetbuien!

Heb je door dat diëten niet voor je werkt en wil je nu iets doen waardoor je wel blij bent met jezelf en je gelukkig voelt? Accepteer dan dat er misschien iets anders voor nodig is dan een dieet om dat te bereiken. 

Als je graag samen met mij aan de slag wilt, schrijf je dan in op de wachtlijst. Dan krijg je een mailtje als ik weer plek heb.

[thrive_2step id=’1713′]Mail mij[/thrive_2step]