Ik wil je uitnodigen om je aan te melden voor

Individuele coaching

Individuele coaching is voor emo-eters die bereid 

zijn om de extra mijl te gaan die nodig is om
1-op-1 aan het werk te gaan.

 

Als je verlangt naar intensieve coaching

over eten en zelfbeeld, of je hebt al ‘alles geprobeert’

zonder succes, lees dan verder….

“Na mijn traject met Rose kan ik voor mijn kids gewoon snoep in huis hebben, 
zonder dat het mij nog triggert.”

Martine Zoetmulder

Ben jij dit?

“Ik word doodmoe van mezelf omdat ik altijd met eten bezig ben. Elk eetmoment is stressvol en ik ben continu bezig met de -wat-mag-ik-wel-eten- en -wat-mag-ik-niet-eten- gedachte.”

Als je ook maar 1 van je diëten had kunnen volhouden dan was je nu op je streefgewicht geweest, toch? Maar jij weet ook… uiteindelijk komt er steeds weer een moment dat je weer gaat snaaien. 

“Ik heb een hekel aan mijn lijf en ik weet zeker dat ik meer zelfvertrouwen heb en me veel gelukkiger voel als ik …. weeg. Mijn hele leven draait om afvallen.”

En dat is precies het probleem. Omdat je hele leven om afvallen draait heb je geen zelfvertrouwen en ben je niet gelukkig.
Als jij kritisch bent op jezelf zul je dat nog steeds zijn als je dun bent. 

“Het lukt me even om gezond te eten tot het moment dat ik denk – eentje-mag-toch-wel- en ik compleet doorsla en mezelf weer helemaal vol prop.”

Je weet wat ik bedoel… Eetbuien…. 
De eetmomenten die er voor zorgen dat je ik-haat-mezelf- en
morgen-ga-ik-echt-weer-op-dieet- denkt!

Stel je voor dat jij over 12 weken dit bent… 

“Ik ben blij met mezelf! Mijn seksleven is te gek en ik voel me zelfverzekerd in mijn lijf. Ik hou van mezelf, met al mijn imperfecties, en ik vind mezelf goed zoals ik ben!”

Kun je het je voorstellen? Dat je vol zelfvertrouwen en zonder schaamte naar het strand of de sauna gaat? Dat je zonder kritiek in de spiegel kunt kijken en alleen nog maar ziet wat je mooi vindt aan jezelf? 

“Ik heb geen behoefte meer aan snoep. Ik koop regelmatig wat lekkers voor mezelf maar ik vergeet meestal dat ik het in huis heb en na een tijdje gooi ik het weg omdat het over datum is.”

Het is onvoorstelbaar hè? En toch is het mogelijk. Ik haal vaak iets lekkers in huis omdat ik het van mezelf mag maar na 1 portie vergeet ik het compleet…..

“Ik heb eindelijk rust in mijn hoofd! Ik ben gewoon helemaal niet meer bezig met eten.”

De vrijheid die het geeft….

 

Individuele coaching is voor vrouwen die niet alleen hun eetprobleem willen aanpakken 
maar die veel verder willen gaan in het creëren van ultiem geluk….
Leven vanuit een intens gevoel van zelfliefde en zelfvertrouwen 

Blije verhalen van cliënten

Ik ben blij met mezelf en ik kan genieten!

Karen is meer dan 16 jaar een emo-eter geweest. Ze heeft elk dieet wel geprobeerd, en toch kwam ze steeds meer aan. Ze was een chronische snoeper die de hele dag door wel kon eten.

“Ik was moe, lusteloos, ik deed niet wat ik wilde. Ik voelde me gefrustreerd en boos en ik was écht ongelukkig. Ik had een masker op en deed alsof ik gezellig en leuk was, maar diep van binnen voelde ik me ongelukkig. 
Ik besefte me dat er een andere manier moest zijn, en die heb ik nu gevonden bij Rose.”

Al na 3 weken had Karen de doorbraak!

“Ik werd me zo bewust van de onderliggende patronen die ervoor zorgen dat ik snoep, en ik kreeg tools zodat ik er op een andere manier mee om kan gaan. Het is geen trucje maar een verandering van binnenuit.”

Is ze blij met het resultaat?

“Ik heb er meer uit gekregen dan ik had gehoopt. Ik voel een innerlijke rust, balans, en het gevoel ‘ik mag er zijn‘. Ik hou van mezelf. Ik ben er sprakeloos van!

“Ik pak er gewoon 1-tje, en ik denk er niet eens meer over na!”

Martine was de hele dag met eten bezig. Ze voelde zich gevangen in dwangmatig snoepen. Dat is nu compleet veranderd.

“Ik kan in vrijheid met voeding omgaan en ik word er niet meer door gevangen gehouden. Ik heb gewoon snoep in huis voor de kinderen en zelf dat is geen probleem meer.”

Hoe lang duurde het voordat je verandering merkte?

“Het is heel snel gegaan. Mijn mindset en mijn gedrag zijn ongelooflijk veranderd en ik voel me echt een ander mens. Ik heb mezelf weer terug gevonden, en daardoor heb ik eten niet meer nodig.
Ik pak er gewoon 1-tje, en ik denk er niet eens meer over na!
Voordat we starten dacht ik: ik ben pas gelukkig als ik afgevallen ben. Nu was ik al gelukkig met mezelf vóór ik begon met afvallen.”

Hoe blij is ze?

“Het heeft mij zoveel meer opgeleverd dan van mijn eetbuien af te komen. De zelfliefde en zelfwaardering die ik nu voel is zo veel groter dan het hele eetprobleem dat ik had.”

HET INDIVIDUELE PROGRAMMA BESTAAT UIT.. 

Individuele coaching met mij via Zoom

We duiken in de onderliggende oorzaak die ervoor zorgt dat je worstelt met eten en met je zelfbeeld.
De sessies vinden elke week plaats en duren 2 / 3 uur, zodat we binnen een maand al een doorbraak kunnen creëren. Tijdens de sessies geef ik je de technieken en oefeningen die je nodig hebt om daarna zelfstandig je mindset te managen. 

Diep emotioneel proceswerk waarmee we oude trauma’s verwerken en pijnlijke emoties loslaten. 

Vaak dragen we veel oud zeer en oude overtuigingen met ons mee die een blijvende impact hebben op hoe we ons voelen en hoe we betekenis geven aan de wereld om ons heen. Door je ‘ouwe shit’ op te ruimen en pijnlijke emoties los te laten ben je in staan om in het hier en nu te openen in liefde. 

w

Doorlopende ondersteuning met mij via Whatsapp & e-mail

Want je weet ook, soms zijn er momenten dat je het even niet meer weet. Die momenten dat je eigenlijk even met iemand wilt praten, maar niemand echt begrijpt hoe je je voelt. Nu niet meer dus, want nu kun je mij appen. Ik ben er voor je als je trekt hebt in een eetbui, er doorheen zit of iets wil vieren!

Zelfredzaamheid door de tools en tricks die je van mij krijgt.

Ja, we gaan voor de doorbraak en ruimen ouwe shit op, én ik wil dat jij voor de rest van je leven zelfstandig kunt dealen met je triggers en tegenslagen zodat je nooit meer terugvalt in je vreet-dieet patroon.

Bijzonder huiswer(zelfanalyses, visualisaties en proceswerk).

Het succes van het programma is voor een groot deel afhankelijk van jouw eigen inzet tussen de sessies door, en niet van de sessies zelf. De opdrachten die je van mij krijgt zorgen voor een onmiddelijke bewustworden en transformatie van je patronen. 

Ben jij er klaar voor om de uitdaging aan te gaan?