Gefeliciteerd met je voucher voor de workshop

LEEF!

Nu mijn plek reserveren

Kies voor een leven in vrijheid!

Ben je echte helemaal klaar met jouw obsessie met eten (of niet eten), kies er dan nu voor om er echt wat aan te doen!
Diëten, regels, doelen, het helpt je allemaal niet om je eetbui patroon blijvend te veranderen.

Je kunt dus wel elke dag op dieet gaan, maar als jij niet werkt aan het onderliggende probleem dan ga jij nooit met je gevecht tegen emotie eten stoppen.

Wat zijn de onderliggende oorzaken van jouw gedrag? 

Als psycholoog heb ik me verdiept in de drijfveren die ons gedrag veroorzaken. Met mijn cliënten onderzoek ik 27 verschillende drijfveren die er voor zorgen dat je continue weer terug grijpt naar eten. Dit zijn 3 van de meest voorkomende drijfveren.

Eenzaamheid als oorzaak van eetbuien

Sommige mensen worden hun eetbuien veroorzaakt door een onderliggend gevoel van eenzaamheid. Dit betekent niet dat je eenzaamheid ervaart, wel dat de angst voor afwijzing een rode draad is in je leven. Je bent continu bezig met je te passen aan je omgeving en vindt het erg belangrijk om aardig gevonden te worden. Maar dit systeem is nooit tevreden en hoe hard je ook je best doet, er is altijd een gevoel dat je iets mist. Het minste of geringste gevoel dat je niet gewaardeerd wordt, dat je afgewezen wordt of dat je alleen bent kan er al voor zorgen dat je een eetbui krijgt.

Onzekerheid als oorzaak van eetbuien

Bij anderen worden hun eetbuien veroorzaakt door een gevoel van onzekerheid. Dit betekent niet dat je continu onzeker bent, wel dat je behoefte aan zekerheid en controle je leven beheersen. Het is voor jou erg belangrijk om te weten waar je aan toe bent en je bent ongelooflijk goed in plannen, lijstjes maken en het voorstellen van toekomst scenario’s. Maar je weet nooit echt hoe de toekomst er uit gaat zien en die onzekerheid is er altijd, hoe hard je ook plant. Het minste of geringste gevoel van controle verlies of onzekerheid kan er bij jou voor zorgen dat je een eetbui krijgt.

Kwetsbaarheid als oorzaak van eetbuien

Weer anderen zijn bang om kwetsbaar te zijn. Je houdt je groot naar de buitenwereld en laat zien dat je sterk bent, zelfs als het leven even niet meezit. Diep van binnen voel je echter een continue angst dat jij niet goed genoeg bent, een boosheid naar jezelf, die bij het minste of geringste tot uiting komt. Het kleinste foutje of probleempje bevestigt jou in je grootste angst: zie je wel, je hebt het weer niet goed gedaan! Dit gevoel, die teleurstelling in jezelf het gevoel dat je weer iets fout hebt gedaan, zorgt er bij jou voor dat je een eetbui krijgt. 

Dit zijn 3 van de meest belangrijke onderliggende drijfveren die we behandelen in de training LEEF!

Dus…. Als jij bereid bent om aan je eigen shit te werken dan help ik je om te stoppen met je obsessie met eten!  
Tijdens de training LEEF! duiken we een dag lang lang samen de diepte in zodat jij weet wat de oorzaak is van je emotie-eten en kunt gaan leven vanuit vrijheid.

Je leert hoe jouw onderliggende drijfveren er bij jou voor zorgen dat het je niet lukt om je eetbui-dieet patroon te doorbreken.

Je leert op welke verschillende niveau’s je gedrag worden beïnvloed en begrijpt dan meteen waarom dieten niet werkt.

We doen een waanzinnig proces dat je helpt je ouwe shit los te laten zodat je echt voor een blijvende verandering kunt gaan! 

Je ontdekt waarom geen enkel dieet jou ooit van je emotie-eten af gaat helpen en wat je kunt doen om wél voor altijd van je obsessie met eten af te komen.

Hi, Ik ben Rose

Ik ben niet een één of andere eetbui-guru. Ik ben in de psychologie van emotie-eten gedoken, omdat ik vanaf mijn 11de met eetbuien heb geworsteld.
In de afgelopen 15 jaar heb ik continu gewerkt aan het vinden van een oplossing die mij permanent van mijn eetbuien af kon helpen. Ik heb dingen getest die absoluut niet voor mij werkten en dingen gevonden die voor mij waanzinnige eye-openers waren.
Het resultaat van al mijn kennis en ervaring wil ik nu met jou delen, zodat jij ook jouw gevecht tegen emotie-eten kunt stoppen.
Dus als je er klaar voor bent om te stoppen met vechten tegen eten, schrijf je dan in.

 

Besluit dat jij het waard bent!


Kies ervoor om nu to stoppen met je dieet-eetbui patroon en kom op zaterdag 11 mei naar de workshop

LEEF!

Reserveer vandaag je plek voor LEEF!

Wat: Intensieve doorbraakdag
Wanneer: zaterdag 30 november van 10.00 tot 17.00 uur
Waar: Amsterdam - Eetbui-Vrij Leven Centrum 

Veel gestelde vragen:

Gaat dit me helpen om af te vallen?

LEEF! is niet een dag die gericht is op afvallen. Afvallen is nooit het doel van de manier waarop ik werk. 
Waar ik je mee help is het aanpakken van de onderliggende blokkades en triggers die ervoor zorgen dat je steeds weer naar eten grijpt. Op het moment dat je die triggers hebt verwerkt is eten geen issue meer en eet je alleen nog om jezelf te voeden. 
Je wordt vrij van de oorzaak die ervoor zorgt dat je steeds naar eten grijpt, daardoor val je vanzelf af, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Tijdens de training LEEF! kijken we naar de 3 belangrijkste drijfveren die er bij de meeste mensen voor zorgen dat ze naar eten grijpen, zodat je leert herkennen welke onbewuste triggers jou steeds weer tot eten dwingen. 

Zijn er nog extra kosten aan verbonden?

Nee, je hebt verder geen verplichtingen om iets te kopen. 

Is groepswerk wel wat voor mij?

Ja. Ik snap dat je het spannend vind om in een groep te werken maar ik beloof je dat het heel erg waardevol voor je is.

Werk je ook langer met mensen?

Ja! Ik het Lief Zijn Voor Mijn Lijf programma duurt 3 maanden. Je kunt bij dit programma kiezen voor een individueel traject, een training in groepsverband of een combinatie.