Speciaal voor jou een unieke community

Ben je moe van het vechten en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken?

Dan weet ik zeker dat je blij wordt van de

Wil je niet meer alleen vechten tegen je eetbuien?

Dan biedt de Lief Zijn Voor Mezelf Sisterhood je precies de steun waar je behoefte aan hebt. 

Eetbuien hebben doe je alleen

Ik weet niet hoe veel tijd ik in mijn eentje op de bank heb liggen snaaien, maar waarschijnlijk zijn het honderden, misschien wel duizenden uren.

Mijn eetbuien had ik altijd alleen en deed ik stiekem, al het bewijst verstoppend.

Van je eetbuien afkomen doe je samen

Je eetbuien heb je misschien wel alleen maar ik kan je beloven, van je eetbuien afkomen, dat doe je niet alleen.

En dat is waarom de Lief Zijn Voor Mezelf Sisterhood zo fijn is.

De Sisterhood is voor jou als jij..

=

Moe bent van het continue gevecht tegen eten...

en het lastig vindt om de controle los te laten, omdat je denkt dat je dan doorslaat en alle kilo’s eraan vliegen.

=

Je schaamt je voor je eetgedrag....

en je teleurgesteld bent in jezelf omdat je heel goed weet wat goed voor je is, maar je toch steeds weer voor ongezonde dingen gaat.

=

Behoefte hebt aan steun en een stok achter de deur

en het creëren van een Eetbui-Vrij Leven de belangrijkste prioriteit van je leven wilt maken. 

Wordt nu lid en…

Stop met in je eentje vechten tegen dit vreed dieet patroon. Er zijn duizenden vrouwen die hier last van hebben dus je hoeft het niet alleen te doen. 

“Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om te genieten van zichzelf.”

Word nu lid van de Lief Zijn Voor Mezelf Sisterhood

En maak een commitment om samen met tientallen ander emotie-eters aan jezelf te werken. Na je inschrijving krijg je direct toegang tot de online community zodat je meteen kunt beginnen.

 

Als lid van de Sisterhood krijg jij:

Maandelijkse live-online masterclasses

Tijdens deze live online masterclasses bespreek ik belangrijke strategieën die je helpen je vreet-dieetcirkel te doorbreken. De masterclasses zijn live. Dat betekent dat er ook ruimte is voor vragen. Na de live sessies blijven de masterclasses in de community staan, zodat je deze terug kunt kijken wanneer je wilt.

Elke maand een nieuwe challenge

Kennis doe je op tijdens de masterclasses, het toepassen doe je tijdens de bijbehorende challenge. Elke challenge heeft een nieuw thema maar heeft altijd als doel.. Lief Zijn Voor Jezelf. De challenges zorgen ervoor dat je een stok achter de deur hebt om dat wat je hebt geleerd toe te passen in de praktijk. 

Wekelijkse online V&A sessies

Loop je ergens tegenaan, heb je een vraag, of heb je even een steuntje in de rug nodig? Tijdens de wekelijkse V&A sessies kun jij al je vragen stellen en inspiratie halen uit de coachvragen van anderen. Je stelt je vraag vóór maandag in de community, woensdag plaats ik dan een video als antwoord op jouw vraag. 

Videolessen, artikelen, oefeningen en opdrachten

Als je je brein wilt trainen en je eetbuien wilt overkomen, is daar kennis, aandacht en tijd voor nodig. Al het lesmateriaal in de community geeft je dat.   

Meditaties en visualisaties

Niks geen zweverig gedoe, maar juist op een pure wetenschappelijke manier aan je brein werken. Ik leg je uit waarom meditatie zo ongelooflijk belangrijk is en op welke manier dit je brein zo verandert, waardoor je jouw eetbuien onder controle krijgt.

Delen en helen

Mijn genezingsproces is begonnen na een hele zware periode doordat ik steun kreeg van de deelnemers uit mijn community. ‘Normale’ mensen zeggen wel dat ze snappen hoe het is om last te hebben van emotie-eten, maar écht begrijpen doen ze het niet. Ik en de andere Sisters begrijpen precies wat jij doormaakt. Daarom is deze community een fantastische plek om je worstelingen met emotie-eten te delen en je successen te vieren.

De Lief Zijn Voor Mezelf Sisterhood is voor jou als jij….

Klaar bent met al het stiekeme eten en er niet langer alleen voor wilt staan.

Ik heb jaren lang met een geheim geleefd

Ik ben psycholoog, verdiep me sinds mijn 15e in persoonlijke ontwikkeling en werk al meer dan 12 jaar als coach en trainster. 

Cliënten, vrienden en familie kennen mij als een intelligente en gedisciplineerde vrouw en komen bij mij voor advies en inspiratie.

Toch heb ik jarenlang een dubbelleven geleid. Naar anderen toe liet ik zien hoe goed en bewust ik bezig was, terwijl ik zelf een donker geheim had…… Een geheim waar ik me ongelooflijk voor schaamde. Ik had namelijk al 25 jaar een paar keer per week onbedwingbare eetbuien.

Ik ben een eetbui-expert

Jarenlang heb ik geprobeerd mijn eten onder controle te krijgen en mijn gedrag te veranderen. Ik heb tientallen diëten gevolgd (“Ben je nu alweer op dieet?”, werd mij vaak gevraagd), heb met personal trainers gewerkt, ben bij psychologen geweest en heb zelfs antidepressiva gebruikt. 

De meeste ‘experts’ hebben zelf geen ervaring met emotie-eten

Ik kreeg het idee dat alle informatie over eetbuien en emotie-eten was geschreven door mensen die er zelf geen ervaring mee hadden.
Ik bleef maar vastzitten in mijn vreet-dieet-patroon. Even ging het weer goed, maar ik viel altijd weer terug. Dat veranderde allemaal toen ik me als psycholoog, op eigen houtje, ging verdiepen in de onderliggende oorzaak die voor emotie-eten zorgt. Nu gaat Eetbui-Vrij Leven voor mij moeiteloos en gebruik ik mijn kennis om anderen ook te leren hoe ze kunnen leven zonder eetbuien.

 

Schrijf je nu in en

Krijg direct toegang tot de Lief Zijn Voor Mezelf Sisterhood

Lief Zijn Voor Mezelf Sisterhood

Jaarabonnement

Online lidmaatschap bestaande uit:

 Maandelijkse live-online masterclass
  Elke maand een nieuwe challenge
  Wekelijkse online V&A sessies
  Videolessen, artikelen en opdrachten
  Meditaties en visualisaties
  Delen en helen met andere Sisters
  korting op alle andere Lief Zijn Voor Mezelf producten

€9,95 per maand

Zijn er nog extra kosten aan verbonden?
Nee, je hebt verder geen verplichtingen om iets te kopen.
Gaat de prijs omhoog

Nee, het lidmaatschap blijft €99,-

Hoe lang duurt het lidmaatschap

Je abonnement is jaarlijks opzegbaar. Stuur me 30 dagen voor de volgende betalingstermijn een mailtje via Mail@LiefZijnVoorMezelf.nl als je het lidmaatschap wilt stoppen.

Werk je ook 1:1 met mensen?
Ja. Je kunt je inschrijven voor een 1:1 zelfsabotagesessie via https://liefzijnvoormezelf.nl/zicht-op-zelfsabotgage/