Doorbreek je vreet-dieet patroon

En wordt lid van de Lijf Zijn Voor Mijn Lijf Elites
Direct lid worden
9

Ben je moe van het gevecht tegen eten...

maar ben je bang om de controle los te laten omdat je denkt dat je dan doorslaat en alle kilo’s er aan vliegen?
9

Schaam je je voor je eetgedrag..

en ben je teleurgesteld in jezelf omdat je heel goed weet wat goed voor je is maar je toch steeds weer voor ongezonde dingen gaat?

9

Ben je klaar met dit dwangmatige gedoe

en wordt je helemaal gestoord van je obsessie met eten en alle regeltjes waar je je aan moet houden?

Pak jezelf aan, niet je gedrag!

Het is heerlijk om in vrijheid te leven en te genieten van jezelf, van de mensen om je heen en van eten, zonder dat je krampachtig probeert de controle te houden over je zelf!

Om dat te bereiken heb je geen nieuw dieet nodig, je hebt een nieuw brein nodig. Elke keer als jij een eetbui hebt creëer je nieuwe paden in je brein die het nog makkelijker maken om de volgende keer weer een eetbui te hebben. Gelukkig is het mogelijk om de structuur van je brein volledig aan te passen. Dit is precies waar de Lief Zijn Voor Mijn Lijf Elites jou bij gaat helpen:

Geen nieuw dieet, maar een nieuw brein! 

“Ik geloof dat iedere vrouw het verdient om te genieten van zichzelf.”

Meer dan 25 jaar ervaring met eetbuien

Ik ben al meer dan 25 jaar een expert op het gebied van emotie-eten. Doordat ik zelf ongelooflijk veel last heb gehad van eetbuien weet ik precies hoe frustrerend het is en hoe machteloos je je voelt op het moment dat je weer een eetbui hebt.

Geen enkel dieet, geen enkele personal trainer, geen enkele coach of psycholoog heeft mij kunnen helpen om van mijn eetbuien af te komen. Daarom heb ik me de laatste 15 jaar als psycholoog en coach zelf gewerkt aan het vinden van dé oplossing die mij permanent van mijn eetbuien kon afhelpen.

Het resultaat van al mijn kennis en ervaring wil ik nu met jou delen zodat jij ook met jouw gevecht tegen eetbuien kunt stoppen en kunt gaan genieten van je leven.

Zorg dat je de controle terug krijgt over je eigen gedrag!

Krijg de controle weer terug

Duik in de psychologie van emotie-eten en leer hoe jij de controle over je brein weer terug krijgt.

Lucht je hart

Normale’ mensen weten niet hoe zwaar het is om de hele dag met (niet) eten bezig te zijn. De leden van de Elites wel.

Laat jezelf inspireren

Laat je inspireren door resultaten van andere emotie-eters en deel je eigen overwinningen.

Ervaringen van mijn klanten

Wordt vandaag nog één van onze Elites leden!

En maak een commitment om samen met tientallen ander emotie-eters aan jezelf te werken. Na je inschrijving krijg je direct toegang tot de online community zodat je meteen kunt beginnen.

 

Als lid van de Elites krijg jij..

Elke week een V&A video

Loop je ergens tegen aan, heb je een vraag, of heb je even een steuntje in de rug nodig? Stel je vraag dan in de Elites community dan beantwoord ik deze in mijn wekelijkse V&A video

Elke maand een live online coachingssessie

1 keer per maand geef ik op zaterdag ochtend een live online groepscoachingssessie via SKYPE. Tijdens deze maandelijkse  coachingssessies kun jij al je vragen stellen en inspiratie halen uit de coach-vragen van anderen.

Live-online masterclasses

Tijdens deze live online masterclasses bespreek ik belangrijke strategieën die je helpen je vreet-dieet cirkel te doorbreken. De masterclasses zijn live, dat betekent dat er ook ruimte is voor vragen. Na de live sessies blijven de masterclasses in de community staan zodat je deze terug kunt kijken wanneer je wilt.

Videolessen, artikelen oefeningen en opdrachten

Als je je brein wilt trainen en je eetbuien wil overkomen is daar tijd en aandacht voor nodig.

Meditaties en visualisaties

Niks geen zweverig gedoe maar juist op een pure wetenschappelijke manier aan je brein werken. Ik leg je uit waarom meditatie zo ongelooflijk belangrijk is en op welke manier dit je brein zo veranderd je jouw eetbuien onder controle krijgt.

Delen en helen

Mijn genezingsproces in begonnen na een hele zware periode doordat ik steun kreeg van de deelnemers uit mijn community. ‘Normale’ mensen zeggen wel dat ze snappen hoe het is om last te hebben van emotie-eten maar echt begrijpen doen ze het niet. Ik en de andere leden van de Elites begrijpen precies wat jij doormaakt. Daarom is deze community een fantastische plek om je worstelingen met emotie-eten te delen en je successen te vieren.
Zijn er nog extra kosten aan verbonden?
Nee, je hebt verder geen verplichtingen om iets te kopen.
Gaat de prijs omhoog
Nee, je betaalt maandelijks het aangegeven bedrag.
Hoe lang duurt het lidmaatschap

Je abonnement heeft een opzegtermijn van 30 dagen voor de volgende betalingstermijn. Stuur me een mailtje via Mail@LiefZijnVoorMezelf.nl als je het lidmaatschap wilt stoppen.

Werk je ook 1:1 met mensen?
Ja. Je kunt je inschrijven voor een 1:1 zelfsabotagesessie via https://liefzijnvoormezelf.nl/zicht-op-zelfsabotgage/