Masterclass – Zelfliefde & Body Immage

Hey Mooi Mens
Hoeveel hou jij van jezelf?

Wat zie jij als jij naar jezelf in de spiegel kijkt?

Kun jij houden van elke rimpel, elk litteken en elke ronding,
of kun jij wel wat meer zelfliefde gebruiken?

Hey Mooi Mens, kun jij voelen dat je mooi bent? 

Jij weet diep van binnen ook wel…schoonheid is niet iets dat wordt bepaald door je vetpercentage of een getal op de weegschaal. 
Als jonge meiden onzeker zijn zul jij ze als eerste vertellen dat ze van zichzelf mogen houden zoals ze zijn, en dat elke vrouw mooi is, op haar eigen manier, toch? 

Waarom dan is het zo lastig om onvoorwaardelijk van jezelf te houden?

Dat komt omdat je dit nooit hebt geleerd. Je hebt waarschijnlijk geleerd dat je niet goed genoeg bent. Dat je niet mooi genoeg bent. Waarschijnlijk heb je geleerd dat perfectie maat 36 is, met een gladde en rimpelloze huid, een volle mond, vol glanzend haar, stevige borsten, en ronde billen. Diep van binnen weet je wel dat echt bullshit is, toch? Diep van binnen voel jij dat je van jezelf mag houden.
Het wordt tijd dat wij als vrouwen een statement maken en ons zelfbeeld niet meer laten beïnvloeden door de media en mensen om ons heen.

Wil jij voelen dat je mooi bent?

Kom dan op 2 juli naar de Lief Zijn Voor Mijn Lijf Masterclass in Amsterdam. Samen met een groep prachtige vrouwen onderzoeken we wat schoonheid is en leer je hoe jij ten diepste van jezelf kunt houden, precies zoals je nu bent. 

Na deze masterclass heb je:

Kennis van de belangrijkste oorzaak die er bij jou voor zorgt dat je niet tevreden bent over je lichaam.

Een lijst met  oefeningen die je kunt doen om elke dag vanuit zelfliefde te leven.. 

Een nieuw gevoel van energie en inspiratie om met liefde en mildheid naar jezelf te kijken.

Inzicht in de stappen die je kunt zetten om op een dieper niveau aan je gedragsverandering te werken. 

Reserveer nu je plek!

Hoe vaak blijf jij nog tegen jezelf zeggen: “Morgen ga ik echt op dieet?”

Ik heb jaren lang met een geheim geleefd

Ik ben psycholoog, verdiep me sinds mijn 15e in persoonlijke ontwikkeling en werk al meer dan 12 jaar als coach en trainster. Cliënten, vrienden en familie kennen mij als een intelligentie en gedisciplineerde vrouw en komen bij mij voor advies en inspiratie.
Toch heb ik jarenlang een dubbelleven geleid. Naar anderen toe liet ik zien hoe goed en bewust ik bezig was, terwijl ik zelf een donker geheim had…… Een geheim waar ik me ongelooflijk voor schaamde. Ik had namelijk al 25 jaar een paar keer per week onbedwingbare eetbuien. 

Ik ben een eetbui-expert

Jarenlang heb ik geprobeerd mijn eten onder controle te krijgen en mijn gedrag te veranderen. Ik heb tientallen diëten gevolg (“Ben je nu al weer op dieet’, werd mij vaak gevraagd), heb met personal trainers gewerkt, ben bij psychologen geweest en heb zelfs antidepressiva gebruikt. Telkens ging het even beter, maar keer op keer viel ik weer terug in mijn oude patroon. Pas toen ik ontdekte wat de onderliggende oorzaak was van mijn eetbuien kwam er een doorbraak. Sindsdien heb ik nooit meer een eetbui gehad en ben ik vrij!

De kennis die ik heb opgedaan gebruik ik nu om andere emotie-eters te helpen de oorzaak van hun eetbuien aan te pakken, zodat eten geen issue meer is en ze in vrijheid kunnen leven. 

Wat kost het?

NIETS! Deze ik bied deze masterclass gratis aan, omdat ik geloof dat iedere vrouw het verdient om van zichzelf te houden.
Het enige dat ik van je verwacht als jij je plek reserveert is dat je een commitment maakt om te komen.

Wil jij jouw zelfbeeld veranderen zodat je met liefde naar jezelf kunt kijken?

Reserveer dan nu je plek voor di 2 juli en kom
van 10.00-13.00 uur naar de Lief Zijn Voor Mijn Lijf Masterclass in Amsterdam