Stop met jezelf saboteren!

Schrijf je nu in voor een individuele Zelfsabotagesessie
en ontdek
 de onderliggende drijfveer die er voor zorgt dat je steeds weer terugvalt

in je vreet-dieet patroon

Ben je 100 keer op dieet geweest maar val je steeds terug?

Dan kun je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken! Schrijf je nu in voor een individuele Zelfsabotagesessie!

Herken jij dit?

Ben je al honderden keren ‘morgen’ op dieet gegaan en word je helemaal gestoord van je dagelijkse obsessie met eten?

Is elk eetmoment dat je hebt stressvol omdat je moet kiezen tussen wat ‘goed’ en wat ‘slecht’ is en ben je de hele dag met eten bezig? 

Kun je niet eens één koekje eten (zelfs als je weet dat het wel mag) zonder volledig door te slaan en de hele voorraadkast leeg te vreten?

Laat mij je dan helpen!

Ik heb 1 sessie nodig om te ontdekken wat er bij jou voor zorgt dat je geen dieet kunt volhouden.

Wat heb je nodig om blijvend te veranderen?

Je weet ondertussen wel dat weer een dieet je niet gaat helpen. Je hebt al zo vaak geprobeerd om je eten onder controle te krijgen maar je valt steeds terug in je oude eetpatroon. Laat mij je helpen om deze keer blijvend te veranderen.

Ik heb zelf ook hulp gehad van verschillende collega’s omdat ik mijn emotie-eten echt serieus wilde aanpakken. Gun het jezelf ook om nu te veranderen en kies ervoor om het niet alleen te hoeven doen.

Tijdens deze individuele coachingssessie leer ik je welke dominantie programmering van jouw brein ervoor zorgt dat je steeds weer in je oude patronen terugvalt. De sessie duurt 60 minuten en vindt  plaats via Skype of WhatsApp bellen.

Na deze sessie heb je:

Een kennis van de onderliggende drijfveer die er bij jou voor zorgt dat je steeds terugvalt in je oude patronen (dit is niet wat je verwacht).

Een uitgewerkt rapport van de manier waarop jij jezelf saboteert en welke stappen je kunt nemen om daarmee te stoppen.

Een nieuw gevoel van energie en inspiratie om met jezelf aan de slag te gaan.

Inzicht in de stappen die je kunt zetten om op een dieper niveau aan je gedragsverandering te werken. 

Boek nu je sessie!

“Ik leer je wat de onderliggende oorzaak van je eetprobleem zodat je weet waardoor je steeds weer terug valt in je vreet-dieet-patroon.”

Fijne ervaringen

Ik heb jaren lang met een geheim geleefd

Ik ben psycholoog, verdiep me sinds mijn 15e in persoonlijke ontwikkeling en werk al meer dan 12 jaar als coach en trainster. 

Cliënten, vrienden en familie kennen mij als een intelligente en gedisciplineerde vrouw en komen bij mij voor advies en inspiratie.

Toch heb ik jarenlang een dubbelleven geleid. Naar anderen toe liet ik zien hoe goed en bewust ik bezig was, terwijl ik zelf een donker geheim had…… Een geheim waar ik me ongelooflijk voor schaamde. Ik had namelijk al 25 jaar een paar keer per week onbedwingbare eetbuien.

Ik ben een eetbui-expert

Jarenlang heb ik geprobeerd mijn eten onder controle te krijgen en mijn gedrag te veranderen. Ik heb tientallen diëten gevolgd (“Ben je nu alweer op dieet?”, werd mij vaak gevraagd), heb met personal trainers gewerkt, ben bij psychologen geweest en heb zelfs antidepressiva gebruikt. 

De meeste ‘experts’ hebben zelf geen ervaring met emotie-eten

Ik kreeg het idee dat alle informatie over eetbuien en emotie-eten was geschreven door mensen die er zelf geen ervaring mee hadden.
Ik bleef maar vastzitten in mijn vreet-dieet-patroon. Even ging het weer goed, maar ik viel altijd weer terug. Dat veranderde allemaal toen ik me als psycholoog, op eigen houtje, ging verdiepen in de onderliggende oorzaak die voor emotie-eten zorgt. Nu gaat Eetbui-Vrij Leven voor mij moeiteloos en gebruik ik mijn kennis om anderen ook te leren hoe ze kunnen leven zonder eetbuien.

 

Hoe vaak blijf jij nog tegen jezelf zeggen: “Morgen ga ik echt op dieet?”

Wil je dat het nu de laatste keer is geweest? Schrijf je dan in voor een Individuele Zelfsabotagesessie

 

Wat kost het?

Voor een individuele Zelfsabotagesessie met mij betaal je €147,50

Wil jij weten wat bij jou de onderliggende oorzaak is van je eetbuien?

Maak dan nu een afspraak voor een individuele Zelfsabotagesessie van 60 minuten.